06 Δεκεμβρίου 2014

MiniLyrics : Δείτε τους στίχους σε πραγματικό χρόνο στα αγαπημένα σας τραγούδια
Το MiniLyrics είναι μία μικρή εφαρμογή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βλέπετε τους στίχους από τα τραγούδια που ακούτε. Πρόκειται για μία ξεχωριστή εφαρμογή που ξεχωρίζει για την απλότητά της αλλά και το πλήθος των δυνατοτήτων που παρέχει. Θα λειτουργήσει με το σύνολο σχεδόν των πιό διαδομένων Player όπως για παράδειγμα τους τους Winamp, Windows Media Player, foobar2000, Apple iTunes, RealPlayer, VLC Media Player, Quintessential Player, Musicmatch Jukebox, MediaMonkey, The KMPlayer, JetAudio, Yahoo! Music Engine, J. River Media Center, J. River Media Jukebox, XMPlay, AIMP2, Helium Music Manager, AlbumPlayer, Silverjuke, BSPlayer κ.λ.π. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα βρεί τους διαθέσιμους Players που έχετε εγκατεστημένους στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας τον player που θέλετε να το εγκαταστήσετε και μετά πατώντας το κουμπί Setup. 

Αν θέλετε να το εγκαταστήσετε σε όλους τους players που έχετε εγκατεστημένους στον υπολογιστή σας κανένα πρόβλημα, επιλέξτε τους ένα ένα και για τον καθένα ξεχωριστά κάθε φορά πατήστε το κουμπί Setup. Κάθε φορά τώρα που θα ακούτε ένα τραγούδι το MiniLyrics θα ψάχνει αυτόματα στη βάση δεδομένων του και θα σας εμφανίζει παράλληλα και τους στίχους του τραγουδιού σε πραγματικό χρόνο. 

 Μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε την εμφάνιση του προγράμματος επιλέγοντας διαφορετικά skins κάθε φορά, ακόμη σας παρέχει τη δυνατότητα να ανεβάσετε τους δικούς στίχους να λλάξετε την εμφάνιση τις γραμματοσειρές και γενικά τον τρόπο εμφάνισης του αλλά το πιό δυνατό του σημείο είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως KARAOKE . Παρόλο ότι το πρόγραμμα είναι trial δεν υπάρχει πουθενά κάποιος χρονικός περιορισμός και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα. 


MiniLyrics : 7.6.43

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS XMiniLyrics : Δείτε τους στίχους σε πραγματικό χρόνο στα αγαπημένα σας τραγούδια
4/ 5 stars - "MiniLyrics : Δείτε τους στίχους σε πραγματικό χρόνο στα αγαπημένα σας τραγούδια" Το MiniLyrics είναι μία μικρή εφαρμογή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βλέπετε τους στίχους από τα τραγούδια που ακούτε. Πρόκει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>