Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

HerdProtect Anti-Malware Scanner : Βρείτε και διαγράψτε με ασφάλεια κακόβουλα προγράμματαΠολλές φορές η προστασία ενός Antivirus δεν φτάνει για να αντιμετωπίσει τις αλλεπάλληλες απειλές από τα τα κακόβουλα προγράμματα που ξεπηδούν συνεχώς. Αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η αποτελεσματικότητα των σύγχρονων Antivirus είναι πολύ μεγάλη, ακόμη και απέναντι σε δυνητικά επικίνδυνους ιούς, παρόλα αυτά, κανένας δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι μπορεί να είναι 100% σίγουρος για την αποτελεσματικότητά τους. Το ΗerdProtect Anti-Malware Scanner αποτελεί μία βοηθητική εφαρμογή μία δεύτερη γραμμή άμυνας θα λέγαμε απέναντι στο κακόβουλο λογισμικό. Την δύναμή του την αντλεί από 68 διαφορετικές μηχανές antivirus

Λειτουργεί με τη λήψη μία ΄΄εικόνας΄΄ ενός στιγμιότυπου θα λέγαμε όλων των ενεργών αρχείων στον υπολογιστή ενός χρήστη. Ως ενεργό αρχείο ορίζουμε το αρχείο που εκτελείται στον υπολογιστή μας ή αυτό που έχει την ικανότητα να εκτελείται αυτόματα μέσω μιας διαδικασίας αυτόματης εκκίνησης. 

Από την εικόνα αφαιρείται κάθε προσωπικό στοιχείο ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα που αποστέλλονται στους διακομιστές είναι 100 % ανώνυμα και τα οποία στη συνέχεια αναλύονται σε πραγματικό χρόνο από τους Anti-malware σαρωτές.

Μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης τα αποτελέσματα αποστέλλονται πίσω στο χρήστη εμφανίζοντας σας μία τελική έκθεση που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της σάρωσης. 

Όπως θα δείτε δίπλα στο ύποπτο αρχείο υπάρχει η επιλογή View και Details, πατώντας επάνω στο κουμπί View βλέπουμε τη διαδρομή του ύποπτου αρχείου και πατώντας Details  μπορείτε να δείτε το antivirus που το θεώρησε ως ύποπτο .  Απο εκεί και μετά τσεκάρετε αυτά που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε remove για να  τα αφαιρέσετε.

Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσω ότι ορισμένες φορές, πιθανόν κάποια αρχεία να είναι αθώα και το πιθανότερο είναι ότι κάποιες από τις μηχανές λόγω υπερβολικής ευαισθησίας τα θεώρησαν ύποπτα κάτι το οποίο θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ειδικά αν βλέπετε ότι μία μόνο μηχανή ή πολύ ελάχιστες το θεώρησαν ως ύποπτο. Σε γενικές γραμμές ισχύει ο κανόνας ότι όσο περισσότερα antivirus αναφέρουν ένα συγκεκριμένο αρχείο ως ύποπτο, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα του να είναι πραγματικός ιός ή κάποιου άλλου είδους κακόβουλο πρόγραμμα. Πριν ξεκινήσετε τον έλεγχο του υπολογιστή σας καλό θα είναι να απενεργοποιήσετε προσωρινά το υπάρχων Antivirus που τυχόν έχετε εγκατεστημένο.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
HerdProtect Anti-Malware Scanner : Βρείτε και διαγράψτε με ασφάλεια κακόβουλα προγράμματα
4/ 5 stars - "HerdProtect Anti-Malware Scanner : Βρείτε και διαγράψτε με ασφάλεια κακόβουλα προγράμματα" Πολλές φορές η προστασία ενός Antivirus δεν φτάνει για να αντιμετωπίσει τις αλλεπάλληλες απειλές από τα τα κακόβουλα προγράμματα ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>