20 Δεκεμβρίου 2013

Gmail Drive :Χρησιμοποιήστε τον Google Gmail λογαριασμό σας ως μέσο αποθήκευσης.
To GMail Drive είναι ένα Extension που δημιουργεί ένα εικονικό σύστημα αρχείων σε όλο το Google Gmail λογαριασμό σας, επιτρέποντάς σας έτσι να χρησιμοποιείτε το Gmail, ως μέσο αποθήκευσης. Δημιουργεί ένα εικονικό σύστημα αρχείων στην κορυφή του Google Gmail λογαριασμού σας και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να ανακτήσετε αρχεία που αποθηκεύονται στο Gmail λογαριασμό σας άμεσα μέσα από το Windows Explorer, με λίγα λόγια προσθέτει κυριολεκτικά μια νέα μονάδα δίσκου στον υπολογιστή σας, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε νέους φακέλους, να αντιγράψετε τα αρχεία μέσω drag'n'drop.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Gmail Drive 1.0.20

Gmail Drive :Χρησιμοποιήστε τον Google Gmail λογαριασμό σας ως μέσο αποθήκευσης.
4/ 5 stars - "Gmail Drive :Χρησιμοποιήστε τον Google Gmail λογαριασμό σας ως μέσο αποθήκευσης." To GMail Drive είναι ένα Extension που δημιουργεί ένα εικονικό σύστημα αρχείων σε όλο το Google Gmail λογαριασμό σας, επιτρέποντάς σας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>