Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

GlitterPhoto : Προσθέστε λαμπερά κινούμενα σχέδια, κείμενα και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σαςΠροσθέστε λαμπερά κινούμενα κείμενα και εφέ στις φωτογραφίες σας. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή να περικόψετε τη φωτογραφία σας και να προσθέσετε διάφορα εφέ, να προσθέσετε πλαίσια, κινούμενα σχέδια, φυσαλίδες, εικόνες Glitter, κείμενο λάμψεις κειμένου, διακοσμητικά και υπόβαθρα στις φωτογραφίες σας. 

Το μέγιστο μέγεθος μιας εικόνας μπορείτε να ανεβάσετε είναι περίπου 6 MB. Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία από το σκληρό σας δίσκο ή να επιλέξετε ένα σε απευθείας σύνδεση φωτογραφία ή να ξεκινήσετε με μια κενή εικόνα για να προσθέσετε τα αντικείμενα που θέλετε. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις λειτουργίες του. 

Επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε να ανεβάσετε από τον υπολογιστή σας πατώντας αναζήτηση και μετά upload και περιμένετε λίγο μέχρι να ανέβει, αν η φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε βρίσκεται στο διαδίκτυο γράψτε στο πεδίο use ur την ηλεκτρονική της διεύθυνση και πατήστε ENTER. 

Αν τώρα θέλετε να ξεκινήσετε με κενό υπόβαθρο ώστε να προσθέσετε τα κείμενα και εφέ σας πατήστε στο Create.  Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις 13 διαφορετικές λειτουργίες για να φτιάξετε το γραφικό σας και αφού ολοκληρώσετε την εργασία σας πατήστε Save για να την σώσετε στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
GlitterPhoto : Προσθέστε λαμπερά κινούμενα σχέδια, κείμενα και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "GlitterPhoto : Προσθέστε λαμπερά κινούμενα σχέδια, κείμενα και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σας" Προσθέστε λαμπερά κινούμενα κείμενα και εφέ στις φωτογραφίες σας. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή να περικόψ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>