Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

GlitterPhoto : Προσθέστε λαμπερά κινούμενα σχέδια, κείμενα και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σαςΠροσθέστε λαμπερά κινούμενα κείμενα και εφέ στις φωτογραφίες σας. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή να περικόψετε τη φωτογραφία σας και να προσθέσετε διάφορα εφέ, να προσθέσετε πλαίσια, κινούμενα σχέδια, φυσαλίδες, εικόνες Glitter, κείμενο λάμψεις κειμένου, διακοσμητικά και υπόβαθρα στις φωτογραφίες σας.
- Το μέγιστο μέγεθος μιας εικόνας μπορείτε να ανεβάσετε είναι περίπου 6 MB. Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία από το σκληρό σας δίσκο ή να επιλέξετε ένα σε απευθείας σύνδεση φωτογραφία ή να ξεκινήσετε με μια κενή εικόνα για να προσθέσετε τα αντικείμενα που θέλετε. Ενδεικτικά αναφέρουμε  κάποιες από τις λειτουργίες του.

1
Επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε να ανεβάσετε από τον υπολογιστή σας πατώντας αναζήτηση και μετά upload καιπεριμένετε λιγο μέχρι να ανέβει, αν η φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε βρίσκεται στο διαδίτυο γράψτε στο πεδίο use ur την ηλεκτρονική της διεύθυνση και πατήστε ENTER. Αν τώρα θέλετε να ξεκινήσετε με κενό υπόβαθρο ώστε να προσθέσετε τα κείμενα και εφφέ σας πατήστε στο Create. Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις 13 διαφορετικές λειτουργίες για να φτιάξετε το γραφικό σας και αφού ολοκληρώσετε την εργασία σας πατήστε Save για να την σώσετε στον υπολογιστή σας. Ας δούμε τώρα μία τις λειτουργίες που έχουμε στην διάθεσή μας. Resize: Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας.

2
Crop: Διαλέξτε με το ποντίκι σας το τμήμα της φωτογραφίας που θεέλετε να περικόψετε για να επεξεργαστείτε και πατήστε Aply για να εφαρμόσετε τις αλλαγές σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να αναρέσετε την επιλογή σας.
3
Rotate: Περιστέψτε τις φωτογραφίες σας αριστερά,δεξιά ορίζοντια ή κάθετα.
4
Text: Γράψτε το κείμενό σας και προσθέστε το σαν λεζάντα στην φωτογραφίας επιλέγοντας μία από τις δεκάδες εντυπωσιακές γραμματοσειρές. Για να γράψετε ελληνικά επιλέξτε την γραμματοσειρά Ariel.
5
Glitter Text : Η ίδια ακριβώς ενέργεια με την παραπάνω με την διαφορά ότι το κείμενο έχει πλέον κίνηση και εντυπωσιακά χρώματα. Για να γράψετε ελληνικά ισχύει ακριβώς το ίδιο όπως και πιό πάνω.
6
Glitter Background : Προσθέστε εντυπωσιακές καρτουνίστικες εικόνες στην φωτογραφία σας. Αν επιθμείτε περισσότερα πατήστε επάνω στο Select more backgrounds? και επιλέξτε αυτο που σας αρέσει.

7
Bubble Captions : Φτιάξτε διαλόγους comic.

8
Glitter Fill: Επιλέξτε τα σημεία της εικόνας που θέλετε για να γεμίσετε με Glitters.
9
Recoloring : Επιλέξτε να επαναχρωματίσετε διαφορετικά τμήματα της φωτογραφίας σας.

-  Αυτές  και πολλές άλλες λειτουργίες σας περιμένουν για να δημιουργήσετε τις δικές σας καλιτεχνικές φωτογραφίες.

Author's Website:

GlitterPhoto : Προσθέστε λαμπερά κινούμενα σχέδια, κείμενα και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "GlitterPhoto : Προσθέστε λαμπερά κινούμενα σχέδια, κείμενα και διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σας" Προσθέστε λαμπερά κινούμενα κείμενα και εφέ στις φωτογραφίες σας. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή να περι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>