FreeOnlinePhotoEditor : Επεξεργαστείτε με απαιτήσεις τις φωτογραφίες σας



Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

FreeOnlinePhotoEditor : Επεξεργαστείτε με απαιτήσεις τις φωτογραφίες σας

read

Θέλετε να επεξεργαστείτε γρήγορα και με αξιώσεις τις φωτογραφίες σας; Το FreeOnlinePhotoEditor είναι μία ακόμη online εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να διαθέτει μία εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών που σέβεται τον εαυτό της σε συνδυασμό με την απλότητα που διαθέτει κάνοντας την προσιτή ακόμη και σε αρχάριους.

 Ανεβάστε την φωτογραφία σας ή πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL μιας εικόνας στο Internet που θέλετε να επεξεργαστείτε. Μετά τη μεταφόρτωση μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να χρωματίσετε ή να περιστρέψετε τη φωτογραφία σας και γενικά να την βελτιστιοποιήσετε διαλέγοντας ένα από τα πολλά φίλτρα και εφέ που υπάρχουν διαθέσιμα.

Περιλαμβάνονται τα βασικά εφέ για την αφαίρεση κόκκινων ματιών, σέπια, όξυνση Polaroid Effect και δεκάδες ακόμη επιλογές. 

Στη συνέχεια και αφού τελειώσετε την επεξεργασία σας επιλέξτε File και σώστε τις εικόνες σας σε φορμά PNG, JPG ή GIF εκτυπώστε τη αποθηκεύσετε τη σε απευθείας σύνδεση ή μοιραστείτε τη μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους σας

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!