13 Δεκεμβρίου 2013

Farsky : Παιχνίδι δράσης και περιπέτειας

To Farsky είναι ένα παιχνίδι δράσης, περιπέτειας και εξερεύνησης σε μια πραγματικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που αποτελείται από εξαιρετικά γραφικά, όπου ως ήρωας-υποβρύχιος εξερευνητής ξεκινάτε την περιήγησή σας στον πυθμένα του ωκεανού, χωρίς να γνωρίζετε  καθόλου το περιβάλλον. Τα μόνα εφόδια που έχετε στην κατοχή σας εκτός από το ίδιο το σκάφανδρο είναι ένα μαχαίρι και ένα ψαροντούφεκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο για να αντιμετωπίσετε τα διάφορα πλάσματα που θα προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε όμως το πόσο βαθιά καταδύεστε δεδομένου ότι αν η κατάδυση σας ξεπεράσει τις δυνατότητες που έχει το σκάφανδρό σας η πίεση θα το σπάσει και βέβαια σε αυτή την περίπτωση το παιχνίδι τελειώνει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Farsky : Παιχνίδι δράσης και περιπέτειας
4/ 5 stars - "Farsky : Παιχνίδι δράσης και περιπέτειας" To Farsky είναι ένα παιχνίδι δράσης, περιπέτειας και εξερεύνησης σε μια πραγματικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που αποτελείται από εξαιρετι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>