Πώς να φτιάξετε μπουτόν για το Blog σαςΠοτέ η δημιουργία ενός μπουτόν για το Blog σας δεν ήταν τόσο εύκολη. Μέσα από το buttonoptimizer μπορείτε να επιλέξετε το πιό κατάλληλο μπουτόν για την περίπτωσή σας σε όλα τα χρώματα και σχήματα μέσα από ένα τόσο απλό μενού που ακόμη και ο πιό αρχάριος μπορεί να το κατανοήσει.

Αυτό που χρειάζεσθε μόνο είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα να επιλέξετε το χρώμα και τον τίτλο για το μπουτόν σας να αλλάξετε τις γραμματοσειρές το σχήμα το μέγεθος και οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη παράμετρο και στο τέλος να σώσετε το μπουτόν σας σαν εικόνα ή ακόμη και σαν κώδικα html ώστε να το ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας.

 Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να το προσθέσετε στο blog σας είναι μετά τη δημιουργία του κουμπιού να πατήσετε το κουμπί Get CSS code και  αντιγράψετε τον κώδικα που θα δείτε κάτω από το CSS code στο Blog σας ακριβώς πρίν το ]]></b:skin>.
Αμέσως μετά αφού σώσετε την επιλογή σας επιλέξτε στο σημείο που θέλετε να βάλετε το μπουτόν πατήστε επεξεργασία HTML και προσθέστε τον κώδικα που βλέπετε κάτω από το HTML code  <a class="button" href="#">Download</a> όπου # βάζετε τον σύνδεσμο που θέλετε να κατευθύνεται ο αναγνώστης που θα πατήσει το μπουτόν.

Για τους αρχάριους περιγράφουμε  παρακάτω ακριβώς την διαδικασία.


ΒΗΜΑΤΑ
  • Επιλέξτε από τον πίνακα ελέγχου του το Blog σας και πατήστε Πρότυπο και μετά επεξεργασία HTML

  • Πατήστε τώρα CTRL +F και κάντε αναζήτηση στον κώδικα του blog σας το ]]></b:skin>. Τώρα ακριβώς πρίν από αυτό βάλτε τον κώδικα όπως περιγράψαμε παραπάνω και πατήστε αποθήκευση πρότυπου.

Επιλέξτε τώρα την ανάρτηση για να προσθέσετε το μπουτόν, διαλέξτε HTML  και προσθέστε τον κώδικα <a class="button" href="#">Button text</a> στο σημείο που θέλετε να φαίνεται.

Αν  επιθμείτε να το προσθέσετε ως gadget απο τον πίνακα ελέγχου πάτε διάταξη προσθήκη gadget - HTML/JAVA SCRIPT και  προσθέστε τον κώδικα  στο σημείο που θέλετε να φαίνεται.


Author's Website:

Πώς να φτιάξετε μπουτόν για το Blog σας
4/ 5 stars - "Πώς να φτιάξετε μπουτόν για το Blog σας" Ποτέ η δημιουργία ενός μπουτόν για το Blog σας δεν ήταν τόσο εύκολη. Μέσα από το buttonoptimizer μπορείτε να επιλέξετε το πιό κατ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>