//Add More external stylesheets

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Pixia : Εφαρμογή ζωγραφικής, ρετουσαρίσματος με πολλές δυνατότητες

read

Το Pixia είναι μία εφαρμογή που διαθέτει εργαλεία ζωγραφικής για τη δημιουργία πολύχρωμων γραφικών. Αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη δημιουργία όμορφων γραφικών πλήρους χρωματικής κλίμακας. Το μέγιστο μέγεθος γραφικού που υποστηρίζει είναι 10240 x 10240 εικονοστοιχεία, και ο αριθμός των στρωμάτων εξαρτάται από το μέγεθος της μνήμης του συστήματος.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με διάφορες περιφερειακές συσκευές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εκτυπωτές που είναι συμβατοί με τα Microsoft Windows, με ταμπλέτες όπως τα Wacom και τα Microsoft Surface, καθώς και με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα WIA και TWAIN.

Παρέχει μια πληθώρα εργαλείων για τη δημιουργία και την επεξεργασία γραφικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλα, μολύβια, γόμες και πολλά άλλα εργαλεία για να δημιουργήσετε τα δικά σας έργα τέχνης. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει διάφορες τεχνικές, όπως η δημιουργία εφέ, η αλλαγή των χρωμάτων και η προσθήκη κειμένου.

Υποστηρίζει layers, masks και πολλές άλλες γραφικές λειτουργίες επεξεργασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες ρυθμίσεις,  ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο εικόνας ως άκρη ενός πινέλου για να δημιουργήσετε μοναδικά αποτελέσματα.

Τέλος,  σας δίνει τη δυνατότητα επίσης να εισάγετε και να εξάγετε διάφορα αρχεία εικόνας, όπως JPEG, PNG και BMP και να αποθηκεύετε τα έργα σας σε διάφορες μορφές αρχείων για να τα μοιράζεστε με άλλους. Διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Microsoft Store. 

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή ζωγραφικής που προσφέρει ευέλικτες δυνατότητες δημιουργίας γραφικών.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ