Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Online κολάζ και επεξεργασία στις φωτογραφίες σας με το iPiccyΤο iPiccy είναι μία ακόμη δωρεάν υπηρεσία που μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας με ένα απλό και εύκολο τόπο παρέχοντάς μας μία σειρά από τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να το επιτύχουμε με εντυπωσιακά αποτελέσματα παρόμοια ίσως και καλύτερα από αυτά των πιο γνωστών επαγγελματικών προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων.Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα εγγραφή. Επεξεργαστείτε εύκολα τις εικόνες σας προσθέτοντας με μοναδική ευκολία όμορφα εφέ. Χωρίς να θέλουμε παραγνωρίσουμε την αξία όλων των διαθέσιμων επιλογών εκείνο που μας άρεσε ιδιαίτερα είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής στο κολάζ αφού με μεγάλη ευκολία επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες πρότυπα της εφαρμογής μπορούμε να φτιάξουμε εκπληκτικές φωτογραφίες κολάζ.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Επιλέξτε την υπηρεσία Collage και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε το σχήμα Collage στο οποίο θα προσθέσετε τις φωτογραφίες σας.
2
Πατήστε Add imagges και ανεβάστε από τον υπολογιστή σας τις φωτογραφίες που θέλετε να κάνετε κολάζ και σύρτε τις φωτογραφίες στα κενά πλαίσια του πρότυπου κολάζ που επιλέξατε τοποθετώντας την κάθε φωτογραφία εκεί που ακριβώς επιθυμείτε.
3
Αφού ολοκληρώστε το κολάζ πατήστε exprot για να προσθέσετε κάποια επιπλέον  εφέ ή να το επεξεργαστείτε περαιτέρω και τέλος, πατήστε Save για να το σώσετε στον υπολογιστή σας.

Online κολάζ και επεξεργασία στις φωτογραφίες σας με το iPiccy
4/ 5 stars - " Online κολάζ και επεξεργασία στις φωτογραφίες σας με το iPiccy" Το iPiccy είναι μία ακόμη δωρεάν υπηρεσία που μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας με ένα απλό και εύκολο ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>