05 Ιανουαρίου 2018

Logisim : Εκπαιδευτική εφαρμογή για τη σχεδίαση και προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων

Το Logisim είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για τη σχεδίαση και προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων. Με την απλή διεπαφή εργαλειοθήκης και την προσομοίωση των κυκλωμάτων καθώς τα δημιουργείτε, είναι αρκετά απλό να διευκολυνθείτε στην εκμάθηση των βασικών αρχών σχετικά με τα λογικά κυκλώματα.

Με τη δυνατότητα για δημιουργία μεγάλων κυκλωμάτων από μικρότερα κυκλώματα, και το σχεδιασμό συνδυασμών καλωδίων με μια απλή κίνηση του ποντικιού, το Logisim μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και χρησιμοποιείται) στη σχεδίαση και προσομοίωση ολοκληρωμένων CPU για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Το Logisim χρησιμοποιείται από μαθητές και φοιτητές σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικούς τύπους τάξεων, από απλά μαθήματα στη λογική σε γενικής παιδείας προγράμματα επιστήμης υπολογιστών, έως ηλεκτρονικά οργανωμένα μαθήματα, και σε εξαμηνιαία μαθήματα αρχιτεκτονικής υπολογιστών, είναι ελεύθερο λογισμικό, διαθέσιμο υπό τους όρους του GNU General Public License, version 2. Τρέχει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που υποστηρίζει Java, version 5 ή μεταγενέστερη έκδοση.

 Logisim : 2.7.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Logisim : Εκπαιδευτική εφαρμογή για τη σχεδίαση και προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων
4/ 5 stars - " Logisim : Εκπαιδευτική εφαρμογή για τη σχεδίαση και προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων" Το Logisim είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για τη σχεδίαση και προσομοίωση ψηφιακών λογικών κυκλωμάτων. Με την απλή διεπαφή εργαλειοθή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>