Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

KeyScrambler : Προστατευστε τον υπολογιστή σας από τα KeyloggersΤο διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας είτε ως διασκέδαση είτε ως εργαλείο δουλειάς είτε ως ενημέρωση είτε και ως συνδυασμός αυτών. Παρ΄όλα αυτά πρέπει να γνωρίζουμε τους πιθανούς κινδύνους, να είμαστε προσεκτικοί και πάντα ενημερωμένοι. Η παρουσία της σημερινής εφαρμογής έχει να κάνει με τα keyloggers τα οποία είναι κατ΄ουσία επιβλαβή προγράμματα και εκτελούνται σχεδόν αόρατα καταγράφοντας όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε και στέλνοντας στη συνεχεία τις πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει.

Πρόκειται στην ουσία για κακόβουλο κώδικα που έχει σαν κύριο σκοπό συνήθως την παρακολούθηση κυρίως της διαδικτυακής συμπεριφοράς του ανυποψίαστου χρήστη που συνήθως γίνεται με σκοπό να περιέλθουν σε γνώση αυτού που το διέσπειρε συγκεκριμένες πληροφορίες όπως για παράδειγμα η πληκτρολόγηση των κωδικών πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών ή και άλλων απόρρητων προσωπικών στοιχείων. Ένας άλλος λόγος είναι η κατασκοπία ή η παρακολούθηση των διαδικτυακών ενεργειών των ατόμων που έχουν μολυνθεί για κάποιο σκοπό. Eίναι λοιπόν κατ΄ουσία επιβλαβή προγράμματα που εκτελούνται σχεδόν αόρατα και καταγράφουν όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε στέλνοντας στη συνεχεία, πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει με το keylogger.

Πριν αφαιρέσετε το keylogger, θα χρειαστεί πρώτα να το ανιχνεύσετε. Η Ανίχνευση ενός keylogger δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να εγκατασταθεί σε πάρα πολλές θέσεις στον υπολογιστή σας και συνήθως βρίσκεται σε ένα από τα αρχεία του συστήματος. Τα Keyloggers έχουν μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας υπό την έννοια ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία όπως για παράδειγμα τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, τους κωδικούς πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας ή σε οπουδήποτε άλλη ιστοσελίδα που απαιτεί για την είσοδό σας σε αυτή τη χρήση username και password και γενικά να καταγράψουν ότι πληκτρολογείται στον υπολογιστή σας.

Για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής θα χρησιμοποιήσουμε το KeyScrambler Personal., ένα δωρεαν πρόγραμμα αντι-keylogging που κρυπτογραφεί τις πληκτρολογήσεις σας σε πραγματικό χρόνο με σκοπό να αποτρέψει την κλοπή των δεδομένων σας από keyloggers και malware keylogging. Το πρόγραμμα προστατεύει όλες τις εισόδους σας στον Internet Explorer, Firefox, Flock όπως και τα διαπιστευτήρια της σύνδεσής σας, αριθμούς πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης, όρους αναζήτησης, Java, Flash, PDF Φόρμες, web email και πολλά άλλα.


Λειτουργεί κρυπτογραφώντας κατ΄ουσίαν τις πληκτρολογήσεις σας και δίνοντας keyloggers "κωδικοποιημένα," και άχρηστα κλειδιά που σημαίνει πρακτικά ότι ακόμη και αν κάποιος έχει κατορθώσει να μολύνει τον υπολογιστή σας με keylogger δεν θα μπορέσει να να διαβάσει αυτά που πληκτρολογείτε. Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα από εδώ και πέρα ότι πληκτρολογείτε στον browser σας θα κρυπτογραφείται κάτι που οπτικά αποτυπώνεται στην σχετική μπάρα της εφαρμογής που αναδύεται κατά την στιγμή της πληκτρολόγησης.


Από τα options της εφαρμογής μπορείτε να καθορίσετε σε ποιό σημείο της οθόνης σας θέλετε να εμφανίζεται η αν θέλετε να εμφανίζεται μόνο ως εικονίδιο στη μπάρα εργασιών των windows :


Υποστηρίζει τους εξής Browsers : AM Browser, AOL Explorer, AOL 9, Avant, Cyberfox, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, CometBird, Crazy Browser, Firefox, Flock, Google Chrome, Internet Explorer, K-meleon, Lunascape, Maxthon, MSN Explorer, Netscape, Orca Browser, Opera, Safari for Windows, Seamonkey, SlimBrowser, SR Iron Browser, TheWorld Browser, Palemoon, Pirate Browser, QupZilla, RockMelt, Superbird, Torch, WaterFox, και Yahoo Brow. Τέλος θα πρέπει να σημειώσω ότι το KeyScrambler εκτός από την δωρεάν εκδοχή του προσφέρεται και σε δύο επί πληρωμή εκδόσεις που καλύπτουν και άλλες δραστηριότητες και εφαρμογές.

KeyScrambler Personal 3.11.03

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
KeyScrambler : Προστατευστε τον υπολογιστή σας από τα Keyloggers
4/ 5 stars - "KeyScrambler : Προστατευστε τον υπολογιστή σας από τα Keyloggers" Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας είτε ως διασκέδαση είτε ως εργαλείο δουλειάς είτε ως ενημέρωση είτε και ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>