02 Αυγούστου 2015

GIMP Extensions: Προσθέστε επαγγελματικά εφέ και λειτουργίες στο Gimp
Το GIMP είναι ένα κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που συναγωνίζεται επί ίσοις όροις τα καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα του είδους, μάλιστα σε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε για τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Παρ' όλη την αρτιότητα της εφαρμογής, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, με την προσθήκη μερικών επεκτάσεων αποκτώντας έτσι ένα απόλυτα επαγγελματικό προσανατολισμό, πλέον δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τα αντίστοιχα επαγγελματικά, έστω και αν αυτά ακούνε στο όνομα Photoshop. Απλά κατεβάστε το αρχείο, τρέξτε το και προσθέστε τα. Περιλαμβάνει περισσότερες από 50 βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά σε μια ενιαία λειτουργία.

GIMP Extensions: 2.8

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsGIMP Extensions: Προσθέστε επαγγελματικά εφέ και λειτουργίες στο Gimp
4/ 5 stars - "GIMP Extensions: Προσθέστε επαγγελματικά εφέ και λειτουργίες στο Gimp" Το GIMP είναι ένα κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που συναγωνίζεται επί ίσοις όροις τα καλύτερα επαγγελματικά προγρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>