Αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας για το FacebookΨάχνετε ένα απλό  τρόπο για να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας για το Facebook; Το Resize for Facebook Tools το Facebook μπορεί να σας βοηθήσει. Πρόκειται για μία online υπηρεσία  μέσω της οποίας μπορείτε να κόψετε τις φωτογραφίες σας ακριβώς στις διαστάσεις του Timeline σας στο Facebook. Επιλέξτε τη φωτογραφία σας πατώντας στο κουμπί αναζήτηση και μετά πατήστε το κουμπί resize
Γράψτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δώστε κάποιο όνομα στην φωτογραφίας σας και πατήστε Send για την αποστολή του. Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε την φωτογραφία σας πατώντας στην επιλογή Download this picture Now και ανεβάστε στη μετά στο λογαρισμό σας στο facebook.


Author's Website:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές αρκεί να διατυπώνονται με κόσμιο τρόπο.Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας που όμως θα πρέπει να είναι σχετικές με το εκάστοτε θέμα.