25 Ιουνίου 2017

Cute Video Watermark : Προσθέσετε υδατογράφημα στα βίντεό σας

Η προσθήκη υδατογραφημάτων με το λογότυπό μας στα βίντεο είναι μία διαδικασία που θα προστατεύσει το βίντεο μας από την ΄΄υποκλοπή΄΄ και την παρουσίασή του από άλλους ως δικό τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βάλουμε υδατογράφημα στα βίντεο μας ξεκινώντας από τα ακριβά επαγγελματικά προγράμματα έως και απλές δωρεάν εφαρμογές.

Το Cute Video Watermark στην δωρεάν του έκδοση αποτελεί ένα από τα καλύτερα προγράμματα στο είδος του αφού μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να προσθέσουμε υδατογραφήματα στα βίντεο μας με χαρακτηριστική ευκολία αλλά και παρέχοντάς μας παράλληλα και αρκετές επιπλέον λειτουργίες και ρυθμίσεις .

Υποστηρίζει πολλαπλές εισόδους κειμένου και πολλαπλά υδατογραφήματα εικόνων ταυτόχρονα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διαφάνεια των κειμένων και των εικόνων, να ρυθμίσετε τις ιδιότητες του κειμένου, όπως το μέγεθος και το χρώμα, και μπορεί να ελέγξετε ακόμη και την περίοδο εμφάνισης του κάθε υδατογραφήματος, δηλαδή σε ποιο χρονικό σημείο του βίντεο θέλετε να εμφανισθεί. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίστε το όνομα της εταιρείας σας ή της ιστοσελίδας σας να εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια του πρώτου λεπτού, και να προσθέσετε μία σύνδεση με την ιστοσελίδα που να εμφανίζεται κατά τα τελευταία πέντε λεπτά.  • Πατήστε Add Video για να προσθέστε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Επιλέξτε Add Text και προσθέστε το κείμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως υδατογράφημα, ή Add Images για να προσθέσετε κάποιο γραφικό λογότυπο. 
  • Ρυθμίστε τη θέση του λογότυπου.
  • Καθορίστε το χρονικό σημείο του βίντεο που θέλετε να εμφανίζεται. Απο την επιλογή output video video format διαλέξτε τη μορφή του βίντεο και τέλος πατήστε Convert για να ξεκινήσει η μετατροπή.

Κατά τη διαδικασία των δοκιμών όταν επιλέξαμε σαν μορφή εξόδου το mp4 στο πεδίο output video format η εφαρμογή δεν δούλεψε, αλλά για τα υπόλοιπα Format δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsCute Video Watermark : Προσθέσετε υδατογράφημα στα βίντεό σας
4/ 5 stars - "Cute Video Watermark : Προσθέσετε υδατογράφημα στα βίντεό σας" Η προσθήκη υδατογραφημάτων με το λογότυπό μας στα βίντεο είναι μία διαδικασία που θα προστατεύσει το βίντεο μας από την ΄΄υποκλοπή΄΄...


2 σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>