20 Απριλίου 2016

ClamWin antivirus: Δωρεάν Antivirus για τα Windows

Το ClamWin antivirus είναι ένα ελεύθερο antivirus για τα windows. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ClamWin Free Antivirus δεν περιλαμβάνει την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο. Θα χρειαστεί να εξετάσετε ένα αρχείο για την ανίχνευση του ιού ή spyware. Περιλαμβάνει,υψηλά ποσοστά ανίχνευσης για τους ιούς και τα spyware.Scanning Scheduler, αυτόματες λήψεις για να ενημερώνεται τακτικά η Virus Database, Addon για το Microsoft Outlook για να καταργήσετε τούς ιούς από μολυσμένα συνημμένα αρχεία αυτόματα. 

ClamWin Free Antivirus 0.99.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ClamWin antivirus: Δωρεάν Antivirus για τα Windows
4/ 5 stars - "ClamWin antivirus: Δωρεάν Antivirus για τα Windows" Το ClamWin antivirus είναι ένα ελεύθερο antivirus για τα windows. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ClamWin Free Antivirus δεν περιλαμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>