02 Ιουλίου 2015

Boingo Wi-Finder: Βρείτε τα δωρεάν Hotspots
To Boingo Wi-Finder είναι μία μικρή εφαρμογή μπορεί να θα σας βοηθήσει να βρείτε χιλιάδες δωρεάν και Boingo Hotspots σε όλο τον κόσμο. Επί πλέον σε αυτή την έκδοση έχουν συμπεριληφθεί κάποια επιπλέον δωρεάν χαρακτηριστικά ασφαλείας που καθιστούν τη σύνδεση καλύτερη από ποτέ. Είναι διαθέσιμο για windows, Mac OS X και για κινητά τηλέφωνα android και iOS. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα δείτε ένα παγκόσμιο χάρτη της γής, επιλέξτε κάνοντας zoom στην περιοχή σας και πολύ σύντομα θα δείτε τα καταγεγραμένα τα δωρεάν Hotspots. 

Κάνοντας κλικ στο κάτω μέρος της οθόνης του υπολογιστή σας θα δείτε μία μπαρα στην οποία εμπεριέχονται όλες οι κατηγορίες Hotspots όπως για παράδειγμα αεροδρόμια, σχολεία καφετέριες ξενοδοχεία κ.λπ. αλλά και άλλες πληροφορίες. Επιπλέον όπως θα δείτε το πρόγραμμα υπολογίζει την απόσταση που βρίσκεται από το κοντινότερο Hotspot που βρίσκεστε και σας οδηγεί σε αυτό αν το επιλέξετε.Συμπερασματικά είναι μία πολύ όμορφη και πρακτική εφαρμογή που θα διευκολύνει ιδιαίτερα αυτούς που μετακινούνται συχνά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 8, Windows, Android, iOS, Mac OS X,

 
 

Boingo Wi-Finder: Βρείτε τα δωρεάν Hotspots
4/ 5 stars - "Boingo Wi-Finder: Βρείτε τα δωρεάν Hotspots" To Boingo Wi-Finder είναι μία μικρή εφαρμογή μπορεί να θα σας βοηθήσει να βρείτε χιλιάδες δωρεάν και Boingo Hotspots σε όλο τον κόσμο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>