20 Νοεμβρίου 2013

AbleWord : Διαβάστε και γράψτε στις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων

Το AbleWord είναι ένα πολύ καλή εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου με την οποία μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε στις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων όπως το PDF. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, υποστηρίζοντας εικόνα μορφοποίηση, πίνακες, κεφαλίδες και υποσέλιδα και περιλαμβάνει ορθογραφικό έλεγχο και λειτουργίες προεπισκόπηση εκτύπωσης.  Διανέμεται εντελώς δωρεάν, ακόμη και για εμπορική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμβατό με δημοφιλή φορμά εγγράφων, συμπεριλαμβανομένης των DOC, DOCX, και Ableword και  μπορείτε επίσης να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε το κείμενό σας ώς αρχείο PDF. 


 Το AbleWord μπορεί να διαβάσει και να γράψει τους ακόλουθους τύπους αρχείων: 
  • Microsoft Word® (doc, docx) 
  • Adobe® PDF (pdf) 
  • Rich Text (rtf) 
  • Plain Text (txt) 
  • HTML (html, htm)
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AbleWord : Διαβάστε και γράψτε στις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων
4/ 5 stars - " AbleWord : Διαβάστε και γράψτε στις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων " Το AbleWord είναι ένα πολύ καλή εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου με την οποία μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε στις πιο δημοφιλε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>