30 Οκτωβρίου 2013

Yahoo! SiteBuilder : Σχεδιάστε την ιστοσελίδα σας με τον πιό απλό τρόπο

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και παραμετροποίηση αυτών είναι στα χέρια σας. Με ένα νέο δημιουργικό Wizard και περίπου 400 web site templates, δεν θα ήταν πιο εύκολο να κατασκευάσετε το site που θέλετε. Πλέον, από τη στιγμή που έχετε δημιουργήσει το site σας, μπορείτε εύκολα να το δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο με ένα Yahoo! Web Hostin. Περιλαμβάνει 380 + προσαρμόσιμα πρότυπα για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα οποιοδήποτε πρότυπο. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πρέπει να έχετε λογαριασμό Yahoo.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 Yahoo SiteBuilder

Yahoo! SiteBuilder : Σχεδιάστε την ιστοσελίδα σας με τον πιό απλό τρόπο
4/ 5 stars - "Yahoo! SiteBuilder : Σχεδιάστε την ιστοσελίδα σας με τον πιό απλό τρόπο" Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και παραμετροποίηση αυτών είναι στα χέρια σας. Με ένα νέο δημιουργικό Wizard και περίπου 400 web site templa...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>