07 Μαρτίου 2015

Web Photo Album : Φτιάξτε το δικό σας φωτογραφικό Album στο διαδίκτυο
Για τη δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμς στο internet δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς ιδιαίτερα αφού υπάρχουν σε αφθονία στο Web σχετικές εφαρμογές εν τούτοις για να μπορέσει κανείς να φτιάξει κάτι αξιόλογο και χωρίς περιορισμούς χώρου θα πρέπει να στραφεί μάλλον σε επι πληρωμή υπηρεσίες. Παρ΄όλα αυτά πάντα υπάρχει τρόπος ώστε να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε ούτε ένα cent. Για την επίτευξη του σκοπού μας θα χρειαστούμε το Web Photo Album το οποίο θα κατεβάσουμε από εδώ.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή την τρέχουμε και στην πρώτη καρτέλα θα δώσουμε το όνομα που θέλουμε να έχει το Album μας.
2
Επιλέγουμε τον φάκελο με τις φωτογραφίες και πατάμε O.K. Στο μύνημα Add subfolders structure πατήστε NO έτσι ώστε να φαίνονται οι φωτογραφίες σας άμεσα. Αν τώρα θελετε να ανεβάσετε περιισότερα Albums πατήστε Yes έτσι ώστε ο αναγνώστης να επιλέγει ανάμεσα στους φακέλους με τις φωτογραφίες σας.
3
Η επόμενη ρύθμιση έχει να κάνει με την εμφάνιση των Albums μας. Πατήστε στο μενού της εφαρμογής την επιλογή Template και διαλέξτε την εμφάνιση που θέλετε να έχει το Album σας.
4
Πατήστε τώρα  Publish επιλέχτε export to folder και περιμένετε λίγο μέχρι να δημιουργηθεί το Album σας. ( H επιλογή upload to Photo.to δεν λειτουργεί ) Ανεβάστε τον φάκελο με τα περιεχόμενα του Album στο Google Drive! και κάντε κοινόχρηστο τον φάκελο ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι:
5
Τέλος ανοίξτε το φάκελο πατήστε επάνω στο αρχείο index.html πατήστε λεπτομέρειες και πάρτε το λινκ (Copy) που θα δείτε κάτω αριστερά στο μενού της εφαρμογής του Google Drive και βάλτε στο εκεί που θέλετε να δηλώσετε ότι βρίσκεται το Album σας.
Δείτε το DEMO πατώντας ΕΔΩ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πρίν την δημιουργία του Album φροντίστε να βελτιστιοποιήσετε τις φωτογραφίες μειώνοντας το μέγεθος τους. Δείτε σχετικά προγράμματα (Photo Vacuum Packer+) καί (caesium)

Web Photo Album : Φτιάξτε το δικό σας φωτογραφικό Album στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "Web Photo Album : Φτιάξτε το δικό σας φωτογραφικό Album στο διαδίκτυο" Για τη δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμς στο internet δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς ιδιαίτερα αφού υπάρχουν σε αφθονία στο Web σχετ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>