11 Νοεμβρίου 2016

Tiny Core Linux : Το μικρότερο λειτουργικό σύστημα Linux
To Tiny Core Linux είναι ένα ελάχιστο λειτουργικό σύστημα Linux που εστιάζει στην παροχή ενός συστήματος βάσης και αναπτύχθηκε από τον Robert Shingledecker. Η διανομή είναι αξιοσημείωτη για το μέγεθός της (12 MB) και το μινιμαλισμό της αλλά και με την πρόσθετη λειτουργικότητα που παρέχεται από επεκτάσεις. Θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν είναι μία πλήρης desktop διανομή ούτε όλο το υλικό υποστηρίζεται πλήρως. Αντιπροσωπεύει μόνο τον πυρήνα που απαιτείται για την εκκίνηση σε μια πολύ ελάχιστη τυπική desktop X εμφάνιση με ενσύρματη πρόσβαση στο internet.  

Tiny Core Linux :  7.2
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: LinuxTiny Core Linux : Το μικρότερο λειτουργικό σύστημα Linux
4/ 5 stars - " Tiny Core Linux : Το μικρότερο λειτουργικό σύστημα Linux" To Tiny Core Linux είναι ένα ελάχιστο λειτουργικό σύστημα Linux που εστιάζει στην παροχή ενός συστήματος βάσης και αναπτύχθηκε από τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>