Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Raw Therapee : Διορθώστε και ενισχύστε τις φωτογραφίες σαςΑνοιχτού κώδικα εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων η οποία σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από τρόπους-λύσεις ώστε να ενισχύσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες αλλά και άλλες εικόνες. Όπως υποδηλώνει και το όνομα, το πρόγραμμα προορίζεται για χρήση αρχείων από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αλλά μπορεί να λειτουργήσει επίσης και με άλλους τύπους αρχείων εικόνας όπως είναι τα JPEG, TIFF και PNG.

To RawTherapee είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα, και ως τέτοιοo θα πρέπει να λειτουργεί με σύγχρονο υλικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε αρχεία υψηλής ανάλυσης. Διαθέτει κάποια φίλτρα που απαιτούν πολλή μνήμη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα για να αποφύγετε προβλήματα μνήμης.

Αυτά τα ζητήματα, τα οποία συνήθως εκδηλώνονται σε ένα πρόγραμμα αυτού του είδους είναι πιο εμφανείς, αν χρησιμοποιείτε μια έκδοση 32 bit των Windows και έχετε 2GB μνήμης RAM ή λιγότερο. Συνιστάται 4GB μνήμης RAM τουλάχιστον. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να αποφύγετε τους φακέλους με πάρα πολλές φωτογραφίες και προσπαθήστε να μην έχετε πάνω από 100 φωτογραφίες ανά φάκελο.

Raw Therapee  5.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

  
Raw Therapee : Διορθώστε και ενισχύστε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Raw Therapee : Διορθώστε και ενισχύστε τις φωτογραφίες σας" Ανοιχτού κώδικα εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων η οποία σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από τρόπους-λύσεις ώστε να ενισχύσετε τις ψηφιακέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>