Βάλτε υπότιτλους στο Media Player


Μερικές φορές, όταν κατεβάζετε μια ταινία δεν έχετε τους υπότιτλους και αναγκάζεσθε να ψάχνετε επί πολύ ώρα ώστε να βρείτε τουε κατάλληλους. Η λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί Players βρίσκεται  και ακούει στο όνομα  Media Player.

Ένα από τα ποιό εντυπωσιακά χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε τους επιθυμητούς υπότιτλους ταινιών αυτόματα. Το Media Player  είναι ένα εξαιρετικά μικρό media player για τα Windows, μοιάζει με το παλιό καλό-Media Player 6.4,  ομως αυτό έχει πολλά νέα έξτρα χαρακτηριστικά. Έχει για παράδειγμα, ένα ενσωματωμένο DVD player σε πραγματικό χρόνο με zoom, AVI υποστήριξη για υπότιτλους, QuickTime και RealVideo στήριξης (απαιτεί QT και / ή Real Player), και πολλά άλλα.

Αφού κατεβάσουμε  την εφαρμογή επιλέγουμε Προβολή-Επιλογές-Διάφορα και επιβεβαιώνουμε  τη βασική σύνδεση URL της βάσης δεδομένων των υπότιτλων που πρέπει να είναι το: www.opensubtitles.org/isdb


Αν το πεδίο ειναι κενό το συμπληρώνουμε με το χέρι και μετά πατάμε στην επιλογή έλεγχος μέχρι να πάρουμε ένα μικρό μύνημα ότι η διεύθυνση ειναι σωστή:


Ανοίξτε τώρα οποιοδήποτε ταινία από το το πρόγραμμα και επιλέξτε Αρχείο-Βάση δεδομένων υπότιτλων - λήψη, θα δείτε μία νέα καρτέλα με τους διαθέσιμους υπότιτλους για την ταινία σας, επιλέξτε αυτή που είναι κατάλληλη στη γλώσσα σας και απολαύστε τη.

Σίγουρα μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για το τεράστιο και αδέξιο Microsoft Media Player. 

Για  32 Bit υπολογιστές κατεβάστε αυτή την έκδοση και για 64 αυτή.Author's Website:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές αρκεί να διατυπώνονται με κόσμιο τρόπο.Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας που όμως θα πρέπει να είναι σχετικές με το εκάστοτε θέμα.