Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σαςΔιαδραστικό ημερολόγιο με τις πλέον εντυπωσιακές δυνατότητες παραμετροποίησης που μπορεί να φέρει τάξη την επιχείρησή σας και την προσωπική σας ζωή. Η εφαρμογή αυτή εμφανίζει ένα ημερολόγιο στην ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας, καθιστώντας την αναπόσπαστο μέρος των Windows. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ο βαθμός της οπτικής προσαρμογής που υποστηρίζει.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από τη θέση του ημερολογίου στην οθόνη, το μέγεθος, το χρώμα, τη διαφάνεια, τη γραμματοσειρά, σκιές, το διάστημα μεταξύ των ημερομηνιών. Το ημερολόγιο είναι εξαιρετικά διαισθητικό κάνοντας διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τις ημερομηνίες θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο δημιουργίας εργασιών, ή ένα παράθυρο διαχείρισης εργασιών, αν υπάρχουν εργασίες που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου υποστηρίζει ορθογραφικό έλεγχο και μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να επικολλήσετε ειδικούς χαρακτήρες, εικόνες, πίνακες και συνδέσμους από τοπικά δίκτυα και web.

Interactive Calendar 2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Interactive Calendar: Διαδραστικό ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" Διαδραστικό ημερολόγιο με τις πλέον εντυπωσιακές δυνατότητες παραμετροποίησης που μπορεί να φέρει τάξη την επιχείρησή σας και την προσ...
1 σχόλιο:
Write σχόλια
–>