02 Δεκεμβρίου 2017

ImageUSB : Γράψτε ταυτόχρονα οποιαδήποτε εικόνα ISO σε πολλά USB flash
Το ImageUSB είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να γράψετε μια εικόνα ταυτόχρονα σε πολλαπλές μονάδες USB flash. Με την ικανότητα του να δημιουργεί ακριβή αντίγραφα το ImageUSB είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για την μαζική εγγραφή Image σε USB συσκευές. Ακόμη υποστηρίζει τη μετατροπή Βootable CD / DVD ISO σε bootable USB drive γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο απαραίτητο. Συμπερασματικά πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο και απολύτως απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια εργαλεία, το ImageUSB αντιγράφει ακριβώς την εικόνα από το πρωτότυπο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλωνοποίησης, συμπεριλαμβανομένου και του Master Boot Record (MBR) και της εκκίνησης UFDs.

ImageUSB 1.3.1004

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ImageUSB : Γράψτε ταυτόχρονα οποιαδήποτε εικόνα ISO σε πολλά USB flash
4/ 5 stars - " ImageUSB : Γράψτε ταυτόχρονα οποιαδήποτε εικόνα ISO σε πολλά USB flash" Το ImageUSB είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να γράψετε μια εικόνα ταυτόχρονα σε πολλαπλές μονάδες USB flash. Με την ικανότ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>