20 Οκτωβρίου 2016

iWesoft Free Image Resizer : Ο πιό απλός και πιό χρηστικός τρόπος μετατροπής εικόνων
Ψάχνετε να βρείτε ένα απλό πρόγραμμα μετατροπής για τις φωτογραφίες σας; Υπάρχουν πολλά και από την ιστοσελίδα μας έχουμε δημοσιεύσει και εξακολουθούμε να δημοσιεύουμε τα καλύτερα. Ένα από από αυτά είναι το Free Image Resizer. Θα εκπλαγείτε από την απλότητα χρήσης του προγράμματος αλλά και από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων απευθείας από την εξερεύνηση των Windows κάνοντας δεξί κλικ. Μπορείτε επίσης να συμπιέσετε τις εικόνων σας σε ένα αρχείο zip ή να δημιουργήσετε ένα pdf αρχείο προερχόμενο από την αλλαγή μεγέθους των εικόνων σας.Μπορεί να αλλάξετε το μέγεθος σε πάνω από 1000 αρχεία εικόνων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα επιλέξτε files- images και προσθέστε με αυτό τον τρόπο τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε, ή επιλέξτε folder και προσθέσετε φακέλους με φωτογραφίες.
    Επιλέξτε Resize images και διαλέξτε μία από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και πατήστε Start Resize για να ξεκινήσει η μετατροπή.
    Αν θέλετε τώρα να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε αρχείο zip ή αρχείο PDF επιλέξτε Action και διαλέξτε την ενέργεια που θέλετε να κάνετε :
    Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ, στην περίπτωση που θέλουμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας και να τις μετατρέψουμε μπορούμε να το κάνουμε και με ένα άλλο πολύ απλό τρόπο. Κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι επάνω στην φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε πατήστε free image resize pro και προχωρήστε στην μετατροπή τους: iWesoft Free Image Resizer : Ο πιό απλός και πιό χρηστικός τρόπος μετατροπής εικόνων
4/ 5 stars - "iWesoft Free Image Resizer : Ο πιό απλός και πιό χρηστικός τρόπος μετατροπής εικόνων" Ψάχνετε να βρείτε ένα απλό πρόγραμμα μετατροπής για τις φωτογραφίες σας; Υπάρχουν πολλά και από την ιστοσελίδα μας έχουμε δημοσιεύσει ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>