20 Μαΐου 2014

avast! Free Antivirus 2014 : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τους ιούς

To avast! Free Antivirus 2014 αποτελεί την νέα έκδοση antivirus από την Avira,  έρχεται με ένα νέο περιβάλλον εργασίας που θυμίζει πολύ την metro εμφάνιση των windows 8 και πολλά -πολλά extras. Το δοκιμάσαμε σε ένα υπολογιστή με Windows 8 και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε ηταν άριστες.

Με ένα καθαρό και ευανάγνωστο μενού ξεχωρίζει τις βασικές λειτουργίες του και περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και επιλογές όπως είναι η Ασπίδα συστήματος αρχείων, Ασπίδα αλληλογραφίας, Ασπίδα Web, Ασπίδα P2P, Ασπίδα IM, Ασπίδα script, Ασπίδα δικτύου, Ασπίδα συμπεριφοράς για τον απόλυτο έλεγχο κάθε πτυχής του υπολογιστή σας.

 Επίσης σας παρέχει πρόσβαση σε ορισμένα νέα εργαλεία το Software Updater που ελέγχει τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας και σας ειδοποιεί για τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις, την εκκαθάριση Browser που έχει σαν σκοπό έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ενοχλητικά addons από προγράμματα περιήγησης σας, και το AccessAnywhere σας επιτρέπει να κάνετε ρυθμίσεις μέσω απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας. 
Για να εκμεταλευτείτε πλήρως τις δυνατότητές του θα πρέπει να κάνετε registration (δωρεάν- απλή εγγραφή μέσω e-mail). Ορισμένες λειτουργίες του δεν είναι διαθέσιμες στην δωρεάν έκδοση. 
Παρ΄όλα αυτά σας παρέχει μία απόλυτη δωρεάν προστασία απέναντι σε virus και Malware σε πραγματικό χρόνο  και που κατά την άποψή μου φτάνει και περισσεύει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Avast Free Antivirus 2014 9.0.2018.392

avast! Free Antivirus 2014 : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τους ιούς
4/ 5 stars - "avast! Free Antivirus 2014 : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τους ιούς" To avast! Free Antivirus 2014 αποτελεί την νέα έκδοση antivirus από την Avira,  έρχεται με ένα νέο περιβάλλον εργασίας που θυμίζει π...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>