13 Ιουνίου 2017

Advanced Uninstaller Pro : Πλήρες πρόγραμμα απεγκατάστασης - βελτιστιοποίησης
- Το Advanced Uninstaller Pro Pro είναι ίσως από τα καλύτερα πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων για τα Windows και όχι μόνο. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε προγράμματα γρήγορα και με τον πιο απλό τρόπο μέσα από ένα απόλυτα κατανοητό interface.

- Οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν σταματάνε εδώ αφού εκτός από την βασική λειτουργία της απεγκατάστασης προγραμμάτων είναι εφοδιασμένη και με πολλές άλλες επί μέρους εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του υπολογιστή μας.


- Συγκεκριμένα μπορείτε μέσα από τις επιπλέον επιλογές του προγράμματος να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσετε το μητρώο των windows (Registry) να καθαρίσετε τα ίχνη από την περιήγησή σας στο internet, να ψάξετε και να διαγράψετε διπλά αρχεία να εξοικονομώντας κατά αυτό τον τρόπο πολύ χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Ακόμη μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τα cookies που επιθυμείτε, να καθαρίσετε τον κενό χώρο στο σκληρό σας δίσκο να συμπιέσετε αρχεία και πολλά άλλα.

Advanced Uninstaller Pro  12.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsAdvanced Uninstaller Pro : Πλήρες πρόγραμμα απεγκατάστασης - βελτιστιοποίησης
4/ 5 stars - "Advanced Uninstaller Pro : Πλήρες πρόγραμμα απεγκατάστασης - βελτιστιοποίησης" - Το Advanced Uninstaller Pro Pro είναι ίσως από τα καλύτερα πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων για τα Windows και όχι μόνο. Μ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>