17 Φεβρουαρίου 2017

LiberKey : 296 φορητές εφαρμογές σε ένα αρχείο
296 εφαρμογές σε ένα αρχείο, δομημένες και κατανεμημένες ανάλογα με την κατηγορία τους, θα βρείτε τις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογές στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, από εκεί και πέρα μπορείτε να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή ακόμη καλύτερα στο στικάκι σας αφού η εφαρμογή αποτελείται από εφαρμογές portable (δεν χρειάζονται εγκατάσταση) ώστε να τις έχετε  πάντα μαζί.  Αφού κατεβάσετε το αρχείο το τρέχετε, και επιλέγετε που θέλετε να το εγκαταστήσετε Μετά την εγκατάσταση επιλέξτε Download the list of availlable suites. Τέλος επιλέξτε πια από τις τρεις σουίτες και ποιες εφαρμογές θέλετε να εγκαταστήσετε. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση επιλέξτε κατηγορία και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε, επιλέξτε κατηγορία και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε.

 LiberKey : 5.8.1129

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

LiberKey : 296 φορητές εφαρμογές σε ένα αρχείο
4/ 5 stars - " LiberKey : 296 φορητές εφαρμογές σε ένα αρχείο" 296 εφαρμογές σε ένα αρχείο, δομημένες και κατανεμημένες ανάλογα με την κατηγορία τους, θα βρείτε τις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>