26 Δεκεμβρίου 2014

TimeRabbit : Πόσο χρόνο περνάτε στο Facebook;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο που περνάτε στο Facebook; Ένας μέσος πολίτης των ΗΠΑ δαπανά 7 ώρες και 45 λεπτά το μήνα. Μετρήστε τώρα το χρόνο που περνάτε στο Facebook με TimeRabbit. Το πρόγραμμα μετράει τον χρόνο σε δευτερόλεπτα, λεπτά και ώρες ανά ημέρα παρέχοντας στον χρήστη στατιστικά για τον συνολικό χρόνο που δαπανά κάθε μήνα στο facebook, για παράδειγμα ποιες ημέρες και πόσες ώρες την ημέρα.

Σε αντίθεση με άλλα διαθέσιμα προγράμματα παρακολούθησης χρόνου, το TimeRabbit είναι μια αυτόνομη εφαρμογή. Δεν λειτουργεί ως πρόσθετο στο πρόγραμμα περιήγησης και είναι σε θέση να παρακολουθεί ενεργά ιστοσελίδες με τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης στο Web, όπως ο Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome. Κατά την πλοήγησή σας στο Facebook με το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας το TimeRabbit θα ξεκινήσει αυτόματα να μετράει με το χρονόμετρο.

 Το χρονόμετρο θα σταματήσει μετά από 5 δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα αποσυνδεθείτε από το Facebook. Επίσης, αν εντοπίσει ότι είστε είσαι αδρανής και μετά από 30 δευτερόλεπτα δεν ανιχνεύσει καμία δραστηριότητα από το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο σας ο μετρητής θα σταματήσει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

TimeRabbit : Πόσο χρόνο περνάτε στο Facebook;
4/ 5 stars - "TimeRabbit : Πόσο χρόνο περνάτε στο Facebook;" Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο που περνάτε στο Facebook; Ένας μέσος πολίτης των ΗΠΑ δαπανά 7 ώρες και 45 λεπτά το μήνα. Μετρήστε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>