14 Ιανουαρίου 2015

SpyDLLRemover : Διαγράψτε spyware και κρυμμένα αρχεία DLL Rootkits
Το SpyDLLRemover είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την ανίχνευση spyware και κρυμμένων αρχείων DLL Rootkit. Μπορεί να ανιχνεύσει και να αφαιρέσει Rootkit καθώς και άλλες διεργασίες spyware με τη χρήση πολλαπλών αλγόριθμων ανίχνευσης Rootkit σε συνδυασμό με την in-house heuristics τεχνολογία που διαθέτει, πρόκειται για μία τεχνολογία ανίχνευσης και εξάλειψης κυρίως άγνωστων διεργασιών που ορισμένα antivirus που δεν την διαθέτουν και λετουργώντας με τις παραδοσιακές μεθόδους ανιχνεύουν μόνο τις γνωστές απειλές. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικό του SpyDllRemover είναι η ικανότητά του να καταργήσετε εντελώς Spyware/ Rootkit dlls χρησιμοποιώντας Anti-Rootkit τεχνικές που μπορούν να μαντέψουν όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούν πολλά Rootkits ώστε να αποφύγουν την ανίχνευση και την απομάκρυνση τους.

SpyDLLRemover 6.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SpyDLLRemover : Διαγράψτε spyware και κρυμμένα αρχεία DLL Rootkits
4/ 5 stars - "SpyDLLRemover : Διαγράψτε spyware και κρυμμένα αρχεία DLL Rootkits" Το SpyDLLRemover είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την ανίχνευση spyware και κρυμμένων αρχείων DLL Rootkit. Μπορεί να ανιχνεύσει κα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>