Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

OS X Mavericks Transformation : Δώστε στα windows την εμφάνιση του OS X Mavericks
Το OS X Mavericks, είναι το νέο λειτουργικό Mac που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος Οκτωβρίου.
Πώς σας φαίνεται η ιδέα να μετατρέψετε τα windows σε OS X Mavericks; Φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξουμε το λειτουργικό σύστημα όμως με την βοήθεια του OS X Mavericks Transformation Pack 1.0 μπορούμε να μετατρέψουμε οπτικά οποιαδήποτε έκδοση windows, 8/7/Vista/XP αποκτώντας την εμφάνιση και τον τρόπο λειτουργίας του νέου επερχόμενου λειτουργικού χωρίς παράλληλα να χάσουμε όμως και τον παραδοσιακό τρόπο χειρισμού των windows.Ανάμεσα σε αυτά που θα αλλάξουν είναι η οθόνη σύνδεσης, θέματα, εικόνες, wallpapers, ήχοι, γραμματοσειρές, Dock, Dashboard, Launchpad και πολλά άλλα. Η δοκιμή έγινε σε windows 8 Pro (64) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, παρ΄όλα αυτά καλό θα είναι πρίν τρέξετε την εφαρμογή να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ώστε να το επαναφέρετε.


Μία μικρή τεχνική λεπτομέρεια, όταν κατεβάσετε το αρχείο MTP1.zip_  διαγράψτε την παύλα ώστε το όνομα του αρχείου να ειναι MTP1.zip  για να  μπορέσετε να ανοίξτε το αρχείο zip  και να τρέξετε την εφαρμογή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 OS X Mavericks Transformation
OS X Mavericks Transformation : Δώστε στα windows την εμφάνιση του OS X Mavericks
4/ 5 stars - "OS X Mavericks Transformation : Δώστε στα windows την εμφάνιση του OS X Mavericks" Το OS X Mavericks, είναι το νέο λειτουργικό Mac που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος Οκτωβρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>