20 Σεπτεμβρίου 2013

GeeXboX : Δωρεάν εφαρμογή Media-Center

Το GeexBox είναι ένας δωρεάν ανοιχτού κώδικα Media-Center διανομή Linux για φορητές συσκευές και υπολογιστές γραφείου, ένα πλήρως εξοπλισμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί κανείς να ξεκινήσει ωςLiveCD, ή από ένα USB στικ, μια κάρτα SD / MMC ή ακόμη και να το εγκαταστήσει σκληρό δίσκο και έχει σχεδιαστεί με ένα και μόνο στόχο,να ενσωματώσετε όλες τις σημαντικές εφαρμογές πολυμέσων και να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα HTPC. Το GeexBox τρέχει σε x86, PowerPC και συσκευές ARM.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

GeeXboX : Δωρεάν εφαρμογή Media-Center
4/ 5 stars - "GeeXboX : Δωρεάν εφαρμογή Media-Center" Το GeexBox είναι ένας δωρεάν ανοιχτού κώδικα Media-Center διανομή Linux για φορητές συσκευές και υπολογιστές γραφείου, ένα πλήρως εξοπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>