01 Ιανουαρίου 2018

Cloud System Booster : Κορυφαία εφαρμογή συντήρησης, βελτιστοποίησης
Το Cloud Cloud System Booster είναι ένα νέο, καινοτόμο σύστημα συντήρησης και παράλληλα ένα εξαιρετικό εργαλείο βελτιστοποίησης που βασίζεται στην τεχνολογία cloud, ισχυρό all-in-one εργαλείο PC, επισκευής και συντήρησης του υπολογιστή και των προγραμμάτων σας με τέσσερις ισχυρές λειτουργίες: Registry Cleaner: ανάλυση και καθαρισμός υπολειμμάτων της Registry που επιβραδύνουν το PC σας, Disk cleaner : Καθαρισμός υπολειμμάτων προγραμμάτων και γενικώς άχρηστων αρχείων που επηρεάζουν την απόδοση του υπολογιστή, Optimizer: Βελτιστοποίηση στοιχείων που επηρεάζουν την απόδοση του υπολογιστή για καλύτερη απόδοση, PC Boost : Βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του υπολογιστή σας κλείνοντας υπηρεσίες και λειτουργίες που δεν είναι απαραίτητες.


____________Κλικ για μεγέθυνση_____________
Η δωρεάν έκδοση δεν περιλαμβάνει κάποιες επιπλέον λειτουργίες, αλλά παρ΄όλα αυτά σε γενικές γραμμές περιέχει όλες αυτές τις λειτουργίες που χρειάζεται ένα απλός χρήστης για τον καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του υπολογιστή του. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsCloud System Booster : Κορυφαία εφαρμογή συντήρησης, βελτιστοποίησης
4/ 5 stars - "Cloud System Booster : Κορυφαία εφαρμογή συντήρησης, βελτιστοποίησης " Το Cloud Cloud System Booster είναι ένα νέο, καινοτόμο σύστημα συντήρησης και παράλληλα ένα εξαιρετικό εργαλείο βελτιστοποίησης που β...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>