Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

CD Key Seizer : Βρείτε το CD key για τα windows ή το MIcrosoft OfficeΠρόκειται για μία μικρή δωρεάν φορητή εφαρμογή που σημαίνει ότι μπορεί να τρέχει από αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης, όπως CD, DVD, Zip Disk, USB stick μνήμης και άλλες συσκευές μαζικής αποθήκευσης USB και που θα μας βοηθήσει να βρούμε το κλεiδί εγκαάστασης για τα windows ή το Microsoft Office. 

Ένα άλλο πλεονέκτημα των φορητών εφαρμογών είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σταθμούς εργασίας και servers χωρίς να προσκρούσουν σε ζητήματα αδειοδότησης και χωρίς να ανησυχείτε για διενέξεις.

Αυτή η έκδοση θα ανακτήσει  το CD-Key για τα Windows και το Microsoft Office αλλά  οι μελλοντικές εκδόσεις του θα περιλαμβάνουν την ανάκτηση κλειδιών για περισσότερες εφαρμογές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
CD Key Seizer : Βρείτε το CD key για τα windows ή το MIcrosoft Office
4/ 5 stars - "CD Key Seizer : Βρείτε το CD key για τα windows ή το MIcrosoft Office" Πρόκειται για μία μικρή δωρεάν φορητή εφαρμογή που σημαίνει ότι μπορεί να τρέχει από αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης, όπως CD, DVD...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>