Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Bitdefender Rootkit Remover : Βρείτε και διαγράψτε rootkitsTα rootkitς είναι κακόβουλο λογισμικό που επιτρέπει την συνεχή πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με προνόμια υπερχρήστη, ενώ κρύβει ενεργά την παρουσία του από τους διαχειριστές με την ιδιότητά του να ενσωματώνεται σε βασικά αρχεία του λειτουργικού συστήματος ή άλλων εφαρμογών. Η ανίχνευση ενός rootkit είναι δύσκολη επειδή μπορεί να είναι σε θέση και  να αλλάξει ακόμα και το λογισμικό που προορίζεται για την εύρεσή του. 

Οι μέθοδοι ανίχνευσης περιλαμβάνουν τη χρήση ενός αναπληρωματικού, αξιόπιστου λειτουργικού συστήματος, τη χρήση σύγκρισης των αρχείων του λειτουργικού με βάση αποθηκευμένα έμπιστα αντίγραφα ή τον έλεγχο υπογραφών των αρχείων των συστημάτων τα οποία, όμως, πρέπει να έχουν παρθεί πριν την "επίθεση". 

Αποδεδειγμένα χρήσιμος σύμμαχος για την καταπολέμηση συγκεκριμένων ομάδων rootkits όπως είναι τα: Mebroot, all TDL families (TDL/SST/Pihar, Mayachok, Mybios, Plite, XPaj, Whistler, Alipop, Cpd, Fengd, Fips, Guntior, MBR Locker, Mebratix, Niwa, Ponreb, Ramnit, Stoned, Yoddos, Yurn, Zegost καιNecurs.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 
Bitdefender Rootkit Remover : Βρείτε και διαγράψτε rootkits
4/ 5 stars - "Bitdefender Rootkit Remover : Βρείτε και διαγράψτε rootkits" Tα rootkitς είναι κακόβουλο λογισμικό που επιτρέπει την συνεχή πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με προνόμια υπερχρήστη, ενώ κρύβει ενεργά ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>