26 Σεπτεμβρίου 2013

Auto Cleaner : Καθαρίστε αυτόματα τα προσωρινά αρχεία

Πολλές εφαρμογές κατά την εγκατάσταση τους, αποθηκεύουν προσωρινά αρχεία σε φακέλους του συστήματος, αλλά συνήθως δεν καθαρίζουν τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους. Βέβαια τα αρχεία αυτά μπορούν εύκολα να διαγραφούν με το χέρι ή χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο εκκαθάρισης δίσκων.

Ωστόσο, αν το ξεχάσετε ή δεν βρείτε το χρόνο για να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό του υπολογιστή σας θα μπορούσατε εύκολα να καταλήξετε με gigabytes από άχρηστα αρχεία. Το AutoCleaner είναι μία απλούστατη εφαρμογή που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα χωρίς εσείς να κάνετε καμία ενέργεια.

Από προεπιλογή το AutoCleaner θα καθαρίζει κάθε 24 ώρες τον υπολογιστή σας κάτι που μπορεί να αλλάξει με την επεξεργασία του αρχείου INI (CleanerConfig) που δημιουργεί το πρόγραμμα κατά την πρώτη εκκίνηση. Απλά ανοίξτε το με κάποιο text editor και αλλάξτε από  τη φράση  HowOftenToRunHours=24  το 24 γράφοντας το χρονικό   διάστημα που θέλετε εσείς να μεσολαβεί μέχρι την εκκαθάριση του δίσκου σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Auto Cleaner : Καθαρίστε αυτόματα τα προσωρινά αρχεία
4/ 5 stars - "Auto Cleaner : Καθαρίστε αυτόματα τα προσωρινά αρχεία" Πολλές εφαρμογές κατά την εγκατάσταση τους, αποθηκεύουν προσωρινά αρχεία σε φακέλους του συστήματος, αλλά συνήθως δεν καθαρίζουν τα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>