27 Οκτωβρίου 2017

Advanced Renamer: Μετονομάστε μαζικά τα αρχεία σας
Η μετονομασία αρχείων είναι μια αρκετά απλή διαδικασία που όμως πολύ γρήγορα μπορεί να εξελιχθεί σε επίπονη, αν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αρχείων που θέλουμε μετονομάσουμε. Εάν για παράδειγμα έχετε αντιγράψει μια σειρά από φωτογραφίες από την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή ή μια σειρά από βίντεο από την βιντεοκάμερά σας, είναι πιθανό ότι θα έχουν πάρει αυτόματη αρίθμηση.

Αν και αυτό είναι χρήσιμο σε κάποιο βαθμό, μπορεί να κάνει τα πράγματα δύσκολα όταν θέλετε να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο αρχείο στο μέλλον. Το Advanced Renamer, απλοποιεί τη διαδικασία μετονομασίας για ένα μεγάλο αριθμό αρχείων, καθιστώντας έτσι δυνατή την επεξεργασία τους ως ενιαίο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να αντικαταστήσετε τα στοιχεία που προστίθενται αυτόματα από την κάμερα σας με το όνομα της ημέρας ή του μήνα που κάνατε τη φωτογράφηση.

Advanced Renamer 3.80

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsAdvanced Renamer: Μετονομάστε μαζικά τα αρχεία σας
4/ 5 stars - "Advanced Renamer: Μετονομάστε μαζικά τα αρχεία σας" Η μετονομασία αρχείων είναι μια αρκετά απλή διαδικασία που όμως πολύ γρήγορα μπορεί να εξελιχθεί σε επίπονη, αν υπάρχει ένας μεγάλος ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>