05 Νοεμβρίου 2016

WinMend Registry Defrag : Καθαρισμός και βελτιστιοποίηση της Registry
Τo Registry Defragmentation είναι ένα απλό στη χρήση, ασφαλές και αξιόπιστο πρόγραμμα για τον καθαρισμό και την βελτιστιοποίηση του μητρώου του υπολογιστή μας από τα σκουπίδια. Όπως ίσως γνωρίζετε με την συνεχή χρήση του υπολογιστή και με την προσθαφαίρεση διαφόρων εφαρμογών η registry κατακερματίζεται συν τω χρόνο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα διάφορα ανεξήγητα κολλήματα και καθυστερήσεις κατά την εκτέλεση των εφαρμογών μας, αυτή η εφαρμογή θα αναλάβει τον αποκερματισμό του μητρώου των windows και σίγουρα θα σας γλιτώσει από πιθανούς μελλοντικούς μπελάδες. 

WinMend Registry Defrag 2.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 

WinMend Registry Defrag : Καθαρισμός και βελτιστιοποίηση της Registry
4/ 5 stars - "WinMend Registry Defrag : Καθαρισμός και βελτιστιοποίηση της Registry" Τo Registry Defragmentation είναι ένα απλό στη χρήση, ασφαλές και αξιόπιστο πρόγραμμα για τον καθαρισμό και την βελτιστιοποίηση του μη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>