01 Οκτωβρίου 2016

VOB to AVI : Μετατρέψτε αρχεία VOB σε διάφορες μορφές βίντεο
Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα για να μετατρέπετε VOB αρχεία σε διάφορες μορφές βίντεο ώστε να τα δείτε στον υπολογιστή σας ή την τηλεόραση; O δημιουργός του προγράμματος έχει αναπτύξει ένα ελεύθερο και ισχυρό λογισμικό που θα σας βοηθήσει. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κωδικοποίηση VOB αρχείων. (Τα αρχεία VΟΒ είναι το κατ΄εξοχή αρχείο κωδικοποίησης για DVD) σε ταινία AVI. Το πρόγραμμα διαθέτει μεγάλη ποικιλία codecs ώστε να μετατρέψετε βίντεο σε, Xvid, Mpeg4, WMV, DivX, 3GP αλλά και άλλους τύπους. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες ικανότητες ή γνώσεις για δουλέψετε το πρόγραμμα. Υπάρχουν τρία βασικά βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των εργασιών μετατροπής. Κάντε μεταφορά των αρχείων VOB στο πρόγραμμα στη συνέχεια, επιλέξτε τη διαδρομή προορισμού και τέλος το προφίλ εξόδου το δηλαδή σε τι format βίντεο θέλετε να μετατρέψετε τα αρχεία σας. Πατήστε Convert για να ξεκινήσετε την μετατροπή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

VOB to AVI : Μετατρέψτε αρχεία VOB σε διάφορες μορφές βίντεο
4/ 5 stars - "VOB to AVI : Μετατρέψτε αρχεία VOB σε διάφορες μορφές βίντεο" Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα για να μετατρέπετε VOB αρχεία σε διάφορες μορφές βίντεο ώστε να τα δείτε στον υπολογιστή σας ή την τηλεόρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>