03 Αυγούστου 2015

Sublight : Αναζητήστε και κατεβάστε υπότιτλους για τις ταινίες σας
Το Sublight είναι η απόλυτη μηχανή για να αναζητήσετε και να κατεβάσετε ή ακόμη και να ανεβάσετε υπότιτλους. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για βρείτε τους υπότιτλους των αγαπημένων σας ταινιών, έχει πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό υποτίτλων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει υπότιτλους από 46 γλώσσες και επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε ποια κωδικοποίηση θέλετε να ορίσετε ως προεπιλογή για τους υπότιτλους σας. Στην έκδοση αυτή έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην απλότητα και την εμφάνιση της εφαρμογής κάτι που θα διαπιστώσετε άμεσα μόλις την τρέξετε. Για να τρέξετε την εφαρμογή θα χρειαστεί να κάνετε Registration (δωρεάν).  Δεν απαιτείται εγκατάσταση.

Sublight 5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsSublight : Αναζητήστε και κατεβάστε υπότιτλους για τις ταινίες σας
4/ 5 stars - " Sublight : Αναζητήστε και κατεβάστε υπότιτλους για τις ταινίες σας" Το Sublight είναι η απόλυτη μηχανή για να αναζητήσετε και να κατεβάσετε ή ακόμη και να ανεβάσετε υπότιτλους. Μπορείτε να το χρησιμο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>