20 Αυγούστου 2013

Spyglass : Αναλύστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων ή των φακέλων σας

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που βρισκόμαστε με ένα γεμάτο σκληρό δίσκο και προσπαθούμε να εντοπίσουμε ποια είναι τα προγράμματα ή άλλες διεργασίες στον υπολογιστή μας που καταλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο. 

Η λύση ακούει στο όνομα Spyglass, ένας πολύ απλός δωρεάν αναλυτής των δεδομένων των σκληρών μας δίσκων. Απλά προσθέτουμε τον δίσκο ή τον φάκελο που θέλουμε να δούμε το περιεχόμενό και σε ελάχιστο χρόνο έχουμε μία θαυμάσια γραφική ανάλυση που μας καταδυκνύει τι και ποση χωριτικότητα καταλαβάνει η κάθε μας εφαρμογή, ή τα οποιοδήποτε προέλευσης αρχεία. 

Αφου τρέξουμε την εφαρμογή  πατάμε επάνω στον σταυρόνημα  για να καθορίσουμε τον φάκελο ή τον σκληρό δίσκο που θέλουμε να αναλύσουμε  και πατάμε οκ για να ξεκινήσει η ανάλυση :


Περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα να τον αναλύσει, φυσικά ανάλογα με το περιεχόμενο των αρχείων θα είναι και ο χρόνος ανάλυσης για παράδειγμα ένας μεγάλης χωριτικότητας σκληρός δίσκος χρειάζεται σαφώς παραπάνω χρόνο χρόνο ώστε να αναλυθεί, σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα χρειαστείτε να περιμένετε πολύ αφου η ανάλυση γίνεται αρκετά γρήγορα :


Αυτή θα είναι περίπου η εκόνα που συναντήσετε μετά την ανάλυση, περνώντας πάνω από του κύκλους το ποντίκι σας βλέπετε  για κάθε ένα από αυτούς τι ακριβώς αχρεία περιέχει, κάνοντας διπλό κλικ  αριστερά σε κάθε φάκελο ξεχωριστά βλέπετε κατά τον ίδιο τρόπο τι ακριβώς περιέχει :

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 Spyglass 1.2

Spyglass : Αναλύστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων ή των φακέλων σας
4/ 5 stars - "Spyglass : Αναλύστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων ή των φακέλων σας" Δεν είναι λίγες οι στιγμές που βρισκόμαστε με ένα γεμάτο σκληρό δίσκο και προσπαθούμε να εντοπίσουμε ποια είναι τα προγράμματα ή άλλε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>