08 Οκτωβρίου 2016

Pinta : Σχεδιαστικό λογισμικό επεξεργασίας γραφικών 

Το Pinta είναι ένα σχεδιαστικό εργαλείο επεξεργασίας γραφικών εμπνευσμένο από το Paint.NET, το οποίο έχει ως στόχο να είναι μία απλούστερη και πιο εύκολη εναλλακτική λύση από το GIMP. Περιλαμβάνει ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για στρώματα, απεριόριστα undo και redo, καθώς και μια δέσμη των ειδικών φίλτρων. Το πρόγραμμα αυτό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι θα έχει πολύ καλή εξέλιξη.Θα χρειαστεί  να εγκαταστήσετε,  αλλά και να τρέξετε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή. 

Pinta : 1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,

Pinta : Σχεδιαστικό λογισμικό επεξεργασίας γραφικών
4/ 5 stars - "Pinta : Σχεδιαστικό λογισμικό επεξεργασίας γραφικών "   Το Pinta είναι ένα σχεδιαστικό εργαλείο επεξεργασίας γραφικών εμπνευσμένο από το Paint.NET, το οποίο έχει ως στόχο να είναι μία α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>