12 δωρεάν προγράμματα διαχείρισης και μετατροπής PDF


Η χρήση αρχείων PDF είναι πολύ διαδεδομένη και αποτελεί ένα στάνταρ πρότυπο μεταφοράς δεδομένων και εικόνας που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Παρ΄όλο ότι υπάρχουν αρκετοί δωρεάν Readers που μπορούν να διαβάζουν τα έγγραφα αυτά, εν τούτοις τα πράγματα δυσκολεύουν όταν προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε δωρεάν εφαρμογές που μπορούν και να τα επεξεργαστούν.


12 Top PDF εφαρμογές
1
Free PDF to JPG Converter : Χρησιμοποιώντας το δωρεάν Free PDF to JPG Converter μπορείτε να μετατρέψετε απλά και γρήγορα αρχεία PDF σε JPG εικόνες. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να εξαγάγετε τις εικόνες από αρχεία PD. Ακόμη και αν είστε αρχάριος με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της τεχνολογίας, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να χειριστούν εύκολα προϊόντα λογισμικού, κάτι που δεν ισχύει όμως στο συγκεκριμένο.
2
Free PDF to WORD Converter : Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες PC που χρησιμοποιούν PDF εν τούτοις είναι δύσκολο να τα επεξεργαστούν χωρίς την κατάλληλη ενημέρωση αλλά κυρίως και χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή αυτή μετατρέπει τα διαθέσιμα έγγραφά σας από PDF σε Word καθιστώντας έτσι την επεξεργασία τους παιχνιδάκι.
3
Free PDF to HTML Converter : Η δημιουργία ιστοσελίδων δεν είναι και μία τόσο απλή υπόθεση, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούνται με τους υπολογιστές δεν ξέρουν πώς να δημιουργήσουν μια σελίδα HTML ώστε να μπορέσουν να προσθέσουν το κώδικα στο διαδίκτυο. Το Free PDF to HTML Converter θα σας επιτρέψει το μετατρέψετε αρχεία PDF σε αρχεία HTML έτσι ώστε να μπορέσετε να το ενσωματώσετε σε κάποια ιστοσελίδα.
4
Free JPG to PDF Converter : Αν σας αρέσει να αποθηκεύετε πολλές φωτογραφίες η μορφή PDF είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτό τον σκοπό αφού αποθηκεύει και παράλληλα συμπιέζει τις εικόνες σας. Αν έχετε συλλογές από φωτογραφίες με πολύ μεγάλο μέγεθος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μετατροπή τους σε μορφή PDF καταναλώνει πολύ λιγότερο χώρο.Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος των επιλογών για τη μετατροπή JPG σε PDF. Υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων εικόνας NHU JPG, GIF, PNG, TIFF, ICO, MNG, SVG, BMP, κλπ και τις μετατρέπει σε μορφή PDF. JPG . Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του JPG στο μετατροπέα PDF είναι η επιλογή ΄΄Paper Size΄΄, όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μέγεθος χαρτιού του τελικού αρχείου PDF, κάποιες άλλες κάποιες προεπιλογές μέγεθος χαρτιού είναι 1.189 χιλιοστά x 841 χιλιοστά A0, A1 841 χιλιοστά x 594 χιλιοστά, 1.414 χιλιοστά x 1.000 χιλιοστά B0, B1 1.000 χιλιοστά x 707 χιλιοστά και πολλά άλλα.
5
Free PDF Unlocker :Το κλείδωμα των αρχείων PDF είναι συνηθισμένη πρακτική και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσπαθήσετε να τα ξεκλειδώσετε. Το Free PDF Unlocker επιτελεί αυτό το στόχο αφού σχεδιάστηκε γι΄ αυτό αποκλειστικά το σκοπό.

6
PDFMerge :Η ταυτόχρονη συγχώνευση PDF αρχείων είναι ένας ακόμη πονοκέφαλος, αφού δεν είναι ένας εύκολος στόχος, χωρίς το κατάλληλο λογισμικό. Με την εφαρμογή αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να συγχώνευσετε με απλό και εύκολο τρόπο όλα τα έγγραφα μαζί.


7
Free XPS to PDF Converter : Mετατρέψετε Mircrosofts μορφές αρχείων XPS σε μορφή Adobe Acrobat PDF αρχείο.
8
Free PDF to EXCEL Converter : Όσοι χρησιμοποιείτε υπολογιστικά φύλλα του Excel γνωρίζετε ίσως τη δυσκολία της μετατροπής τους σε μορφή PDF. Χρησιμοποιώντας αυτο το πρόγραμμα θα είστε σε θέση να πάρετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε από ένα PDF χωρίς κόπο.
9
Free Scan to PDF : Κάντε τη ψηφιακή σας ζωή σας ευκολότερη και σαρώστε έγγραφα και σώστε τα ως PDF για να τα επεξεργαστείτε στον υπολογιστή σας.
10
Free Word to PDF Converter :Πολλοί χρησιμοποιούν το Microsoft Word για τα έγγραφά τους, όμως θα διαπιστώσουν στις παλιότερες εκδόσεις του την αδυναμία του να μετατρέψει έγγραφα του Word σε PDF. Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το επιτύχετε.
11
Free PDF to DOC Converter : Η μετατροπή του PDF σε doc μπορεί να σας φαίνεται δύσκολοη. Ωστόσο, με το PDF σε doc ,θα είστε να το κάνετε εύκολα και αποτελεσματικά. Είτε εργάζεστε ως επαγγελματίας είτε απλά θέλετε να μετατρέψετε βιβλία και άλλα αρχεία PDF, το λογισμικό αυτό είναι ιδανικό για σας. Το user interface είναι απίστευτα εύκολο ακόμα και για τους πιο αρχάριους χρήστες.
12
Print to PDF : Οι περισσότεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν αρχεία PDF, για το σύνολο των επιχειρηματικών τους δεδομένων και για προσωπικές τους συναλλαγές, με τη εφαρμογή αυτή μπορείτε να εκτυπώνετε ΄΄εικονικά ΄΄ τα τα αρχεία σας και να τα χρησιμοποιήσετε στις μεταξύ σας επικοινωνίες ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

12 δωρεάν προγράμματα διαχείρισης και μετατροπής PDF
4/ 5 stars - " 12 δωρεάν προγράμματα διαχείρισης και μετατροπής PDF" Η χρήση αρχείων PDF είναι πολύ διαδεδομένη και αποτελεί ένα στάνταρ πρότυπο μεταφοράς δεδομένων και εικόνας που εφαρμόζεται παγκοσ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>