03 Αυγούστου 2013

Friendly Pinger : Δωρεάν εφαρμογή για τη διαχείριση δικτύων

To Friendly Pinger είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη διαχείριση οποιοδήποτε δικτύου, την παρακολούθηση και την απογραφή του. Με την χρήση της εφαρμογής μπορείτε να έχετε οπτικοποίηση του δικτύου του υπολογιστή σας, παρακολούθηση της διαθεσιμότητας των συσκευών του δικτύου ειδοποίηση όταν ένας διακομιστής ανοίγει ή κλεινει, Ping όλων των συσκευών, λογισμικό ελέγχου για του υλικού που είναι εγκατεστημένο στους υπολογιστές του δικτύου σας παρακολούθηση πρόσβασης του χρήστη και των αρχείων που ανοίχτηκαν στον υπολογιστή σας μέσω του δικτύου, εκχώρηση εξωτερικών εντολών (όπως telnet, tracert, net.exe) σε συσκευές, αναζήτηση HTTP, FTP, e-mail και άλλες υπηρεσίες δικτύου,όπως το ανοιγμα των υπολογιστών στον Explorer, στο Total Commander καθώς και μία λειτουργία "δημιουργίας Setup" που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια lite έκδοση με χάρτες με τις ρυθμίσεις σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 Friendly Pinger 5.0.1

Friendly Pinger : Δωρεάν εφαρμογή για τη διαχείριση δικτύων
4/ 5 stars - "Friendly Pinger : Δωρεάν εφαρμογή για τη διαχείριση δικτύων" To Friendly Pinger είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη διαχείριση οποιοδήποτε δικτύου, την παρακολούθηση και την απογραφή του. Με την χ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>