31 Μαρτίου 2017

Free Photo Blemish Remover : Διορθώστε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας

Όλοι μας έχουμε κάποιες φωτογραφίες από τα παλιά, η κάποιες φωτογραφίες με ατέλειες που προέρχονται από το χρόνο την κακή χρήση ή ακόμη και από φυσικές ατέλειες (κάποια σπυράκια ή μία ελιά για παράδειγμα στο πρόσωπο).Το Blemish Remover είναι μία μικρή εφαρμογή που αφαιρεί γρήγορα τις κηλίδες και άλλες ατέλειες από τις φωτογραφίες σας. Πιό συγκεκριμένα θα σας επιτρέψει να καταργήσετε σημείο προς σημείο τα σημάδια και τις ατέλειες .Κατά την απομάκρυνση των σημείων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δύο συνδεδεμένους κύκλους, τον κύκλο του στόχου που δείχνει περιοχή που πρέπει να αλλάξει, και τον κύκλο του δείγματος που καθορίζει ποια περιοχή της φωτογραφίας πρέπει να διορθώσετε στο συγκεκριμένο το σημείο.
                                                   
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free Photo Blemish Remover : Διορθώστε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Free Photo Blemish Remover : Διορθώστε τις ατέλειες στις φωτογραφίες σας" Όλοι μας έχουμε κάποιες φωτογραφίες από τα παλιά, η κάποιες φωτογραφίες με ατέλειες που προέρχονται από το χρόνο την κακή χρήση ή ακό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>