08 Οκτωβρίου 2016

Fractal Zoomer: Εξερευνήσετε το θεαματικό κόσμο των Fractals
To Fractal Zoomer είναι μια ολοκληρωμένη, φορητή open-source εφαρμογή για να εξερευνήσετε το θεαματικό κόσμο της τεχνικής των φράκταλ. Εάν δεν ξέρετε τι είναι τα fractals, πρόκειται με απλά λόγια για μαθηματικά σύνολα με πολύπλοκα σχήματα που είναι το ίδιο (ή σχεδόν το ίδιο) σε διαφορετικές κλίμακες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες. Το πρόγραμμα ανοίγει με το πρότυπο σύνολο Mandelbrot, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επανειλημμένα κλικ σε οποιοδήποτε σημείο που σας φαίνεται ενδιαφέρον ώστε να το μεγεθύνετε. Εάν βαρεθείτε το πρότυπο Mandelbrot σας προσφέρονται πολλές εναλλακτικές λύσεις. Κάντε κλικ στις Fractal λειτουργίες, επιλέξτε μια εναλλακτική αφετηρία, και μπορείτε να μεγεθύνετε και να μετακινήσετε τα σχήματα όπως πιο πριν, τέλος αν σας αρέσει κάποιο σχήμα και βέλετε να το σώσετε επιλέξτε από την διαδρομή files-save images as και σώστε το φράκταλ στον υπολογιστή σας.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Fractal Zoomer: Εξερευνήσετε το θεαματικό κόσμο των Fractals
4/ 5 stars - "Fractal Zoomer: Εξερευνήσετε το θεαματικό κόσμο των Fractals" To Fractal Zoomer είναι μια ολοκληρωμένη, φορητή open-source εφαρμογή για να εξερευνήσετε το θεαματικό κόσμο της τεχνικής των φράκταλ. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>