10 Νοεμβρίου 2016

Carroll : Βρείτε την κατάλληλη ανάλυση για την οθόνη του υπολογιστή σας

Πώς φαίνεται η ιστοσελίδα μου σε αναλύσεις και σε οθόνες διαφορετικές από αυτές που την βλέπω στον υπολογιστή μου; Προφανώς με γνώμονα την απορία αυτή εμπνεύστηκε ο δημιουργός του προγράμματος και έφτιαξε την εφαρμογή αυτή. Η λειτουργία της απλούσταση, αρκεί να επιλέξετε κάθε φορά τις μία από τις διαθέσιμες αναλύσεις και θα δείτε πώς θα φαίνεται η ιστοσελίδα σας σε κάθε μία από αυτές, παράλληλα όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή απλά για δείτε και να διαλέξετε την αντίστοιχη ανάλυση που σας ικανοποιεί ανάλογα με την οθόνη που έχετε και σώστε την ρύθμισή σας. 

Carroll 1.23

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Carroll : Βρείτε την κατάλληλη ανάλυση για την οθόνη του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Carroll : Βρείτε την κατάλληλη ανάλυση για την οθόνη του υπολογιστή σας" Πώς φαίνεται η ιστοσελίδα μου σε αναλύσεις και σε οθόνες διαφορετικές από αυτές που την βλέπω στον υπολογιστή μου; Προφανώς με γνώμον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>