//Add More external stylesheets

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Bandizip : Όλα σε ένα Archive Manager

read

Η συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων είναι μια από τις πιο συχνές εργασίες που διεκπεραιώνουν οι χρήστες υπολογιστών. Το Bandizip είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να διαχειριστείτε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις λειτουργίες του Bandizip, πώς , και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Τι είναι το Bandizip;

Το Bandizip είναι ένα δωρεάν εργαλείο συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων. Υποστηρίζει μια πληθώρα μορφών αρχείων, όπως ZIP, 7Z, RAR, και πολλές άλλες. Είναι διαθέσιμο για Windows και macOS και προσφέρει και μια επαγγελματική έκδοση με επιπλέον λειτουργίες.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Bandizip είναι οι δυνατότητες συμπίεσης και εξαγωγής υψηλής ταχύτητας. Οι χρήστες μπορούν να συμπιέσουν γρήγορα μεγάλα αρχεία ή φακέλους σε μικρότερα αρχεία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την απόδοση. Ομοίως, η εξαγωγή αρχείων από συμπιεσμένα αρχεία είναι παιχνιδάκι με τη γρήγορη ταχύτητα εξαγωγής του Bandizip..

Διαθέτει επίσης, επιλογές προσαρμογής, όπως η επιλογή μεθόδων συμπίεσης (συμπεριλαμβανομένων των LZMA και PPMd) με βάση συγκεκριμένες απαιτήσεις ή προτιμήσεις. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών επιπέδων συμπίεσης για να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της μείωσης του μεγέθους του αρχείου και της ταχύτητας επεξεργασίας.

Η δωρεάν έκδοση του Bandizip παρέχει βασικές δυνατότητες για τη συμπίεση και την εξαγωγή αρχείων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να ανοίξουν και να εξαγάγουν διάφορες μορφές αρχειοθέτησης, όπως ZIP, RAR, 7Z, TAR και άλλα. Υποστηρίζει επίσης προστασία με κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. Επιπλέον, η δωρεάν έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν μεγάλα αρχεία σε μικρότερα μέρη για ευκολότερη κοινή χρήση.

Από την άλλη πλευρά, η πληρωμένη έκδοση προσφέρει πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξή του για συμπίεση πολλαπλών πυρήνων, η οποία επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία συμπίεσης χρησιμοποιώντας πολλαπλούς πυρήνες επεξεργαστή στον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο όταν ασχολείστε με μεγάλα ή πολλά αρχεία.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της πληρωμένης έκδοσης είναι η ενσωμάτωσή της με υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox, το Google Drive, το OneDrive και το Box. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να συμπιέζουν ή να εξάγουν αρχεία απευθείας από αυτές τις πλατφόρμες αποθήκευσης cloud χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσουν πρώτα στον τοπικό τους υπολογιστή.

Επιπλέον, η πληρωμένη έκδοση  περιλαμβάνει μια γραμμή εντολών (CLI) που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν εργασίες συμπίεσης χρησιμοποιώντας σενάρια ή δέσμες αρχείων. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για προχωρημένους χρήστες που προτιμούν την αυτοματοποίηση ή θέλουν να ενσωματώσουν το Bandizip στις υπάρχουσες ροές εργασίας τους.

Συνοπτικά, ενώ η δωρεάν έκδοση του Bandizip προσφέρει βασικές δυνατότητες συμπίεσης και εξαγωγής αρχείων, η αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση παρέχει πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως υποστήριξη συμπίεσης πολλαπλών πυρήνων και ενσωμάτωση με υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Η επιλογή μεταξύ αυτών των δύο εκδόσεων εξαρτάται τελικά από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. 

Θα σας βοηθήσει να χειριστείτε την πλειονότητα των Archive Manager όπως είναι τα ZIP, 7Z, RAR, ALZ, EGG, TAR, BH, LZH, GZ, BZ2, ISO, CAB, WIM, XZ, ARJ, και Z archives files, ακόμη παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν από συμπιεσμένα αρχεία εκτελέσιμα αρχεία (EXE) και multi-volume (split) archives files. 

Το Bandizip προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες που το καθιστούν το κορυφαίο εργαλείο στην κατηγορία του:


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συμπίεση :

  1.  Συμπίεση σε  πολλά αρχεία: Ιδανικό για επισύναψη αρχείων σε email.
  2. Υψηλής Ταχύτητας Συμπίεση: Χρησιμοποιεί  τεχνολογία υποστήριξης πολλαπλών πυρήνων για μέγιστη απόδοση.
  3. Υποστήριξη Πολλαπλών Μορφών: ZIP, 7Z, EXE, ISO, και πολλές άλλες.
  4. Ρύθμιση Κωδικού Πρόσβασης: Προστατέψτε τα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης και αλγόριθμο κρυπτογράφησης AES-256.

Αποσυμπίεση :

  1. Γρήγορη και Εύκολη Εξαγωγή Αρχείων: Υποστηρίζει πάνω από 40 μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των RAR και ZIP.
  2. Προβολή Λίστας Αρχείων Μέσα σε Αρχείο: Δείτε τα περιεχόμενα ενός αρχείου πριν το αποσυμπιέσετε.
  3. Εξαγωγή με Drag & Drop: Εύκολη εξαγωγή επιλεγμένων αρχείων με σύρσιμο και απόθεση.

 Ασφάλεια :

- Έλεγχος Ακεραιότητας Αρχείου: Ελέγξτε την ακεραιότητα των αρχείων για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κατεστραμμένα.
- Σάρωση για Κακόβουλο Λογισμικό: Ελέγξτε τα αρχεία για κακόβουλο λογισμικό πριν τα ανοίξετε.

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα πολύ γρήγορο αξιόπιστο και με πολλές δυνατότητες, το δοκίμασα και το χρησιμοποιώ και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Υποστήριξη αρχείων:RAR, 7Z, ACE, ALZ, APK, ARJ, BH, BZ, BZ2, CAB, EGG, GZ, J2J, JAR, IMG, IPA, ISO, LHA, LZH, LZMA, PMA, TBZ, TBZ2, TGZ, TLZ, TXZ, UDF, WAR, WIM, XZ, και Z. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Bandizip


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ