07 Δεκεμβρίου 2017

PrivaZer : Διαγράψτε για πάντα τα ηλεκτρονικά σας ίχνη
Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας (στο σπίτι ή την εργασία στο γραφείο σας), σερφάροντας στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας ένα βίντεο, κάνοντας download, δημιουργώντας κάποιο αντίγραφο, αφαιρώντας αρχεία από τον υπολογιστή σας ή εγκαθιστώντας ή απεγκαθιστώντας προγράμματα αφήνετε πάντα ΄΄ηλεκτρονικά΄΄ ίχνη.

Αυτό έχει σας αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου ο υπολογιστής σας να γίνεται πιο αργός, να μειώνεται ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος, αλλά και να υπάρχουν τα ίχνη σας από όλες τις δραστηριότητες σας. Το τελευταίο θα μπορούσε να είναι και επικίνδυνο για εσάς ιδιαίτερα εάν έχετε στον υπολογιστή σας ευαίσθητα δεδομένα που δεν θα θέλατε να ΄΄πέσουν΄΄ σε ξένα χέρια.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι πλήρους διαγραφής και μη ανάκτησης των ευαίσθητων δεδομένων σας αλλά το PrivaZer είναι το λογισμικό που κάνει τη διαφορά αφού εκτός από την άψογη λειτουργία του διατίθεται σε σχέση με παρεμφερή επαγγελματικά προγράμματα και απολύτως δωρεάν.

Το PrivaZer είναι η εφαρμογή που θα καθαρίσει τον υπολογιστή σας σε βάθος και θα αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα ίχνη των δραστηριοτήτων σας όχι μόνο στον υπολογιστή σας αλλά και σε εξωτερικές συσκευές όπως σκληρούς δίσκους, memmory flash, κάρτες SD ακόμη και διαδικτυακούς δίσκους αποθήκευσης. Ας δούμε όμως τώρα πώς θα το ρυθμίσουμε.ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη, και επιλέξτε πλήρης εγκατάσταση. (όπως βλέπετε υπάρχουν ακόμη δύο επιλογές να τρέξετε την εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση και να δημιουργήσετε μία φορητή έκδοση ώστε να μπορείτε να τρέχετε την εφαρμογή από κάποιο φορητό μέσο κάποιο USB στικάκι για παράδειγμα).
2
Εγκαταστήσετε την εφαρμογή, επιλέξτε προσαρμογή στο κύριο μενού και πατήστε επόμενο ή εναλλακτικά πατήσετε στην επιλογή privazer προσαρμογή στις ανάγκες σας, πατήστε επόμενο, διαλέξτε βασικός ή αναλυτικός χρήστης και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες καρτέλες του προγράμματος που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο καθαρισμού όπως ακριβώς το θέλετε. Αν επιλέξατε σάρωση σε βάθος και καθορίστε ποια συσκευή θέλετε να καθαρίσετε. Όπως βλέπετε η εφαρμογή εκτός από τον καθαρισμό του υπολογιστή μας μας παρέχει τη δυνατότητα να καθαρίσουμε και ένα ακόμη μεγάλο αριθμό συσκευών όπως για παράδειγμα κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο, κάρτες μνήμες, mp3 players μέχρι ακόμη και δικτυακά αποθηκευτικά μέσα

3
Περιμένετε λίγη ώρα ώστε η εφαρμογή να ψάξει και να βρεί όλα σας τα ηλεκτρονικά ίχνη και καταχωρίσεις από τις δραστηριότητές σας, αφού ολοκληρωθεί η ανίχνευση πατήστε καθαρισμός και επιλέξτε το είδος καθαρισμού. Επιλέξτε γρήγορος καθαρισμός ώστε και ο χρόνος που θα απαιτηθεί να είναι μικρός αλλά και η εκαθάριση των αρχείων σας να σας παρέχει ασφάλεια .
Την πρώτη φορά ότι και από τα δύο να επιλέξετε θα απαιτηθεί επιπλέον χρόνος από αυτό που καθορίζεται από την εφαρμογή, όμως τις επόμενες φορές που θα καθαρίσετε τον υπολογιστή σας ο συνολικός χρόνος θα είναι πολύ μικρότερος. (Για την ιστορία στις δοκιμές μου επέλεξα γρήγορο καθαρισμό και ο χρόνος που απαιτήθηκε για την πλήρη διαγραφή των επιλεγμένων στοιχείων ήταν περίπου 20 λεπτά).

Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από το πρόγραμμα ήταν άριστες. Η χρήση του είναι τόσο απλή και κατανοητή που το καθιστά ιδανικό για τον πιό αρχάριο χρήστη μέχρι τον επαγγελματία.

PrivaZer 3.0.33

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PrivaZer : Διαγράψτε για πάντα τα ηλεκτρονικά σας ίχνη
4/ 5 stars - "PrivaZer : Διαγράψτε για πάντα τα ηλεκτρονικά σας ίχνη" Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας (στο σπίτι ή την εργασία στο γραφείο σας), σερφάροντας στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας ένα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>