27 Φεβρουαρίου 2015

MultiMonitorTool : Διαχειριστείτε πολλαπλές οθόνες

Tο MultiMonitorTool είναι ένα μικρό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία με πολλαπλές οθόνες. Με τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε οθόνες, να ρυθμίστε την κύρια οθόνη, να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε τη διαμόρφωση του σε όλες τις οθόνες. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις ενέργειες είτε από το περιβάλλον εργασίας χρήστη ή από τη γραμμή εντολών. Το MultiMonitorTool σας παρέχει επίσης ένα παράθυρο προεπισκόπησης, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε μια προεπισκόπηση της κάθε οθόνης σας. 

MultiMonitorTool 1.83

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


       (32 Bit)

              (64 Bit)

MultiMonitorTool : Διαχειριστείτε πολλαπλές οθόνες
4/ 5 stars - "MultiMonitorTool : Διαχειριστείτε πολλαπλές οθόνες" Tο MultiMonitorTool είναι ένα μικρό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία με πολλαπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>